Dagsorden til bestyrelsesmødet d. 6 januar kl 19-21 på Zoom

0106 Dagsorden.pdf (55.5 KB)
Kære medlem…

Allerførst ønsker vi dig et supergodt nytår.
2020 var ikke uden problemer, og vi har alle mærket hvad en pandemi kan gøre ved et samfund. Vi kan h eller ikke vide hvornår vi igen har mere normale tilstande. - Men sikkert er det, at vi også i 2021 kommer til at tage behørigt hensyn til pandemien. Vi har fortsat begrænsninger i vores måde at samles på, hvilket selvfølgelig spiller ind i vores hverdag for os hver især, og det betyder også meget for den måde vi i lokalforeningen kan tilrettelægge vores samarbejde på. Men håbet har vi, om at vi snart igen kan opleve mere åbne forhold.

I 2020 har vi afholdt nogle bestyrelsesmøder via messenger. Det hast dog ikke været helt uden problemer, og vi har derfor i år valgt at benytte os af zoom. Det betyder også at du som medlem er inviteret til at deltage. Skulle du være interesseret, kan du sende en mail til halsnaes@alternativet.dk og udbede dig et link til mødet fremsendt via mail.

Noget som vil fylde en del i arbejdet, vil være kommunalvalget og regionrådsvalget som finder sted d. 8 november i år. - Allerede nu begynder vi at opstille kandidater til valget, så hvis du går i tanker om at gøre dig gældende i lokalpolitikken, så sig endelig til (mail).

Venlig hilsen
Bestyrelsen.