Byrådsvalg og POLA

Kære medlem

Den 18. september afholder vi et ekstraordinært årsmøde som tidligere meldt ud. Formålet er først og fremmest at få valgt kandidater til byrådet og skaffet nok stillere. Din deltagelse vil betyde meget for vores mulighed for være repræsenteret i byrådet efter valget i november. Mødet afholdes kl. 19 i Fritidscenteret, Vestergade 15 i Randers, lokale 6. På linket forneden kan du downloade dagsorden og kandidatbeskrivelser. Skulle det ikke virke, kan du e-maile bestyrelsen og få materialet tilsendt derfra.

Materialer: https://www.dropbox.com/s/k7gxw8ty35gih28/Materialer%20til%20ekstraordinært%20årsmøde.zip?dl=1

Derudover blot en påmindelse om vores POLA på lørdag den 16. september. Christian Poll, Alternativets miljøordfører, kommer fra Christiansborg for at deltage. Det løber af stablen fra kl. 12.15 - 15.35; vi beder folk om at ankomme til Udbyhøjvej 311 i Harridslev senest kl. 12.35. Mht. transport skulle buslinje 238 gerne få dig derud.

Dette er en god mulighed for at blive klogere på naturen og være med til at forme de bæredygtige politikker for Randers kommune, som Alternativet vil kæmpe for i byrådet. Vi håber på at se dig til enten POLA, årsmødet eller gerne begge arrangementer.

Efterårshilsner fra bestyrelsen