Brev fra forpersonen

Kære medlem af Alternativet i Aarhus

Vi er på vej i valgkamp - eller rettere valgfest, som vi foretrækker at kalde det, og vores ni modige, empatiske og topmotiverede kandidater er allerede i fuld gang med at gøre sig synlige rundt i kommunen, så vi kan få et stærkt valg den 21. november.

I Alternativet Aarhus stiller vi op til kommunalvalget for at sprede håb. Grønne håb om en kommune med plads til natur, biodiversitet og mennesker. Grønne håb om at der tænkes bæredygtigt i enhver forstand, når der træffes beslutninger i kommunen. Vi vil også sprede demokratiske håb. Håb, der giver alle i Aarhus kommune troen på og tilliden til at byrådet altid handler i borgernes bedste interesse, at man som borger bliver hørt af kommunen, når man har noget på hjerte, og at man som borger bliver mødt ligeværdigt og tillidsfuldt når man har brug for sin kommune. Demokratisk håb om en kommune hvor beslutningerne tages borgernært og på et gennemsigtigt grundlag og demokratisk håb om at Aarhus vedbliver at være en kommune med positive, konstruktive debatter på tværs af partierne og i dialog med borgerne.

At føre valgfest koster penge. Ikke lige så mange penge i Alternativet som i mange andre partier, for vi er vant til at gøre tingene anderledes og med små midler. Det gør vi også i denne valgfest. Men helt gratis bliver det ikke. Alene køb af valgplakater til vores kandidater - og det viser alle undersøgelser, at vi skal have - løber op i 35.000,- Dertil kommer løn til vores kampagnekoordinator, og sådan en kan vi heller ikke være foruden. Alt i alt må vi konkludere, at vi mangler penge.

Derfor håber vi, at I medlemmer, der har råd, vil støtte vores valgkamp og give en donation til valgfonden. Alle donationer hjælper, hvad end de er på 30, 300, 3000 eller 30.000 kroner. Vi håber også I vil hjælpe os med at dele budskabet, og opfordre venner, familie og virksomheder, I har kontakt til, til at spytte lidt i puljen. Vi har stadig brug for mange penge, hvis vi skal føre en rigtig stærk valgkamp.

Du kan donere til valgfonden på to måder:

  • MobilePay: 25765
  • Bankoverførsel: reg: 8401 konto: 1022831

Det er første gang vi stiller op til kommunalvalget og alt er nyt og spændende. Vi har ansat en kampagnekoordinator, Stine Mikkelsen, til at holde overblikket over vores valgfest-aktiviteter, og sammen med hende sidder tre praktikanter - kampagnemedarbejderne Søren, Daniel og Julie. De er dagligt at finde i lokalerne på Nørre Allé 86.
Du kan møde vores kandidater og læs Aarhus-manifestet på http://alternativetaarhus.dk/

Med håb om en god og alternativ valgkamp og selvfølgelig et stærkt kommunalvalg – det første i Alternativets historie.

Kærlig hilsen
Tenna Duch Schaldemose
Forperson for Alternativet Aarhus
e-mail: tenna.schaldemose@gmail.com // mobil: 5123 5821