Borgen – helt tæt på!

Hvordan forholder Alternativet sig til dagpengekommissionens rapport – er nudging det nye sort i bestræbelserne på at skabe systemer, der virker? Hvordan er det lige med EU-retsakterne, vi skal stemme om den 3/12? Hvilken mine finder man frem efter ’hvidvins angrebet’ fra DF – og hvordan har det øvrige Folketing reageret?

Få svar på dette og meget mere, når vi byder velkommen til det første medlemsmøde, der skal give jer mulighed for at få et indblik i den hverdag, vores MF’ere er en del af på Christiansborg.
Spørgsmål til Josephine Fock kan stilles på mødet eller på Appgree4Biz fra mandag den 26/10 – 2015. Er du endnu ikke Appgree bruger, kan du finde vejledning her
Læs meget mere om Josephine her

Tid: 2/11 – 2015 kl. 17-22
Sted: Folkestedet lokale 1.1, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus
Vi serverer te, kaffe snack og frugt under arrangementet.
Tilmeld dig gerne på FB begivenheden

To fluer med ét smæk!
Vi er så heldige, at MF Christian Poll også lægger vejen forbi Østjylland i november. Det gøre han nærmere bestemt den 6/11 – 2015, for at mødes på medlemmernes hjemmebane og derved skabe bedst mulighed for en debat med udgangspunkt i en lokal virkelighed.

Christian er Alternativets ordføre for energi, klima, landbrug, miljø og transport.

Læs meget her om Christian her

Tid: 6/11 – 2015 kl. 19.00 – 21.30
Sted: Teglgårdens beboerlokale, Gennem gitterporten mellem Teglværksgade 1 og 3.
I pausen er der te, kaffe og kage.

De er fuldstændig fantastiske og slet ikke til at styre!

De har noget på hjertet og bobler af energi – Alternativets Unge i Aarhus!
På søndag afholder Alternativets unge den første officielle samling, hvor ærmerne smøges op, og grundpillerne for det fremtidige arbejde støbes. Det bliver et skævt, sjovt og grønt fællesskab for alle, der er unge - eller føler sig unge indeni…

Tid: Søndag den 23/10 - 2015 kl. 12-18
Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.
Tilmeld dig gerne på FB begivenheden

Vi følger naturligvis gruppens udvikling, og I vil løbende høre meget mere.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte gruppens tovholder Janus Bjerregaard M:janus.bjerregaard@gmail.com eller T:28267932
Join Us i FB gruppen

Så skal vi i biffen!

Lørdag den 14. november viser Alternativet i samarbejde med filmfestivalen DOX klimafilmen ”This Changes Everything”. Filmen vises simultant i en lang række byer i Danmark. Efter filmen følger en debat, der bliver livestreamet ud til alle deltagende steder.

I debatten deltager forfatter Naomi Klein, instruktør Avi Lewis og politisk leder Uffe Elbæk. Publikum fra hele landet kan stille spørgsmål via SMS under hele debatten. Arrangementet varer ca. 2 timer.

Hvis du har kendskab til et kulturhus eller en biograf, der kan vise filmen den 14/11 simultant med Øst for Paradis, skal du hurtigst muligt kontakt Eventkoordinator Peder Flarup M: pflarup@gmail.com.

Tid: 14/11 – 2015 kl. 14.30 – 16-30
Sted: Øst for Paradis Bio, Paradisgade 7, 8000 Aarhus C

Billetter kan købes Øst for Paradis Bio, når vi kommer lidt tætter på premieredatoen. Der er en vejledende billetpris på 85. kr.

Den nye bestyrelse samles til weekendseminar

Den 6.-8. november tager den nyvalgte bestyrelse på weekendretræte i nærheden af Odder. Her skal gruppen lære hinanden bedre at kende, finde nye måder at samarbejde på, tænke store tanker for Østjylland og have det sjovt.
Vi vender naturligvis tilbage med en beretning, men inden da, vil vi gerne have jeres input til, hvad bestyrelsen i Alternativet Østjylland skal prioritere at have fokus på det næste halve år? Dine input kan du give på Appgree4Biz fra mandag den 26/10 - 2015

Happy, happy, happy

Vi har nu endelig fået afklaring på vores boligløshed. Vi har netop fået nøglerne til Nørre Allé 86, 8000 Aarhus C.

Vi gælder os til i løbet af november måned at kunne invitere jer til en alternativ housewarming og efterfølgende mange spændende aktiviteter.
Vores nye lokaler vil blive omdrejningspunktet for en række af grønne events og foredrag og et samlingssted, hvor ideer og initiativer kan forme sig.

Vi glæder os til at se jer fra medio november

  • der er altid gratis kaffe og kram!

Rigtig god weekend!

Grønne hilsner fra
Alternativet Østjylland

1 Synes om