Bliv en del af Alternativets valgkamp

Kære Østerbro Alternativister!

Nu er der ikke længe til kommunalvalget og vi har derfor brug for din støtte til at sikre Alternativet et fantastisk valg her i København. Det kan du bl.a. gøre ved at deltage i følgende arrangementer:

25/10 kl. 17: Politisk Kultur-salon #6: Ny politisk kultur og en by i verdensklasse

Alternativet København inviterer til en nysgerrig og åben dialog om Københavns fremtid i hyggelige omgivelser på Nyhavns Bodega – Danmarks mindste kulturhus. Vi har sat tre af Alternativet Københavns kommunalvalgskandidater i stævne til en undersøgende samtale med tre kandidater fra andre partier. I løbet af aftenen breder vi dialogen ud til publikum, og vi krydrer det hele med spændende kunstneriske indslag.

28/10 kl. 10: Ophængning af valgplakater

Vi mødes hos en af vores lokale Østerbro kandidater, Kåre Traberg-Smidt, på Øster Farimagsgade 67. Herfra skal vi hænge omkring 1000 plakater op og har derfor brug for både plakatophængere, ladcykelchauffører og folk til at hjælpe med mad, drikke og god stemning. Kom og vær med, om du kan være der 1, 2 eller 3 timer, så har vi brug for ALLE kræfter til en sjov og produktiv dag!

28/10 kl. 17: Ophængning af den ALTERNATIVE VALGPLAKAT
Mød op på Alternativets hovedkontor, på Åbenrå 6 og vær med til opsætningen af den ALTERNATIVE VALGPLAKAT et sted i byen - vi har set den og den ER super ALTERNATIV! Medbring gerne en lommelygte, hvis du har en - ellers lån den af naboen og tag vedkommende med :wink:

3/11 kl. 17: Indvielse af vindues kunstværket: Den bæredygtige by
Fra hovedkontoret, på Åbenrå 6, begiver vi os i fælles flok til Nørrebrogade 3 til indvielsen af vindues kunstværket: Den bæredygtige by!

18/11 kl. 12: Fælles event på Gunnar Nu Hansens Plads
Dagen vil bl.a. byde på dialogsalon med både medlemmer og kandidater under temaet: Den fælles by og hvordan ser så sådan en størrelse ud? Yderligere info følger når vi, i bestyrelsen, har fået detaljerne på plads :slight_smile:

Husk også at læse vores 17 Københavnermål, så du er skarp på vores politik når du spreder vores gode budskab på gaden, blandt kollegerne, til vennerne og familien.

Vi ses og ser frem til et kanon kommunalvalg for Alternativet i København!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i bydelsforeningen Alternativet Østerbro