Bestyrelsesmøde 9 maj

Kære medlem,
vi afholder bestyrelsesmøde den 9 maj kl 19 - 21.30 hos vores KV17 kandidat Bjarne Petersen-Engstrøm. Vores møder er åbne - har du lyst til at deltage er du meget velkommen, tilmeld dig ved at besvare på denne mail.

Lige på trapperne er Alles Folkemøde fra den 31 maj til den 5 juni hvor vi meget gerne modtager gode ideer til events. Det kan være alt muligt, fra ‘spis sammen’, samtale-salon, genbrugsevent, miljø, socialt udsatte, film aften, VVS - møde (Vi Vil Snakke), brug endelig fantasien og fortæl os jeres ideer.
OBS Det er ikke idé-personen der skal stå for arrangementet!

Ugen starter over hele landet med en ‘High Five’ event onsdag den 31 maj om morgenen. Det går i al sin enkelhed ud på at stille op ved en cykelsti og række hånden op til en high five - gerne med et store Å i nærheden selvfølgelig. Vi samler op på dem der vil være med, jo flere jo bedre, og det er fint hvis du har tid i ½ time - eller måske endda en hel time.
Vi har ét store Å – hvis der er nogen der har lyst til at lave et mere er det ‘Ålletiders’!

Ugen slutter med Grundlovsmøde den 5 juni - her vil vi meget gerne have ideer til hvor vores kandidater evt. kunne holde en Grundlovstale?

Du kan kontakte mig via mail eller på mobil 3022 6898.

Venlig hilsen
Forperson, Alternativet Holstebro