Bestyrelsen har konstitueret sig og andre nye ting

Bestyrelsen har konstitueret sig

Fra venstre er det @Tina_Langhorn (suppleant), @TrineC (suppleant), @gertlynge (kasserer), @astridcarl , Lior Hansen, Birgit Hageneier (forkvinde), @aneliebing (næstforperson) og @MikkelPM.
Monike Sommer og Lise Skou (suppleant) var ikke til stede, da dette foto blev taget på årsmødet. Men så er det heldigvis muligt at se dem begge her.

Kommende bestyrelsesmøder:

Tirsdag d. 20. oktober, 18.00-21.30, Under Lindene 35, Egå:

På dagsordenen:

  • Udarbejde forretningsgange
  • Fordeling af ansvarsområder
  • Økonomi
  • Hovedbestyrelsens målsætninger

Onsdag d. 28. oktober, 18.00-21.30, Aalborggade 6C, 1. th., Randers 8940.

Ny dato for første stormøde med Josephine Fock

@JosephineFock kommer til Aarhus og besøger os mandag d. 2. november 2015. Det bliver det første af en række månedlige stormøder med vores folketingsmedlem. Hun glæder sig, og det gør vi også. Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at komme og snakke med hinanden og med Josephine.

Første stormøde med Josephine var egentlig annonceret til at finde sted i mandags, men vi var nødt til at aflyse, og det fik vi desværre ikke med i seneste nyhedsbrev. Til jer, der sad og støvsugede Facebook for at finde sted og tid for arrangementet: Undskyld. Det var en smutter.

Eventkoordinator Peder Flarup arrangerer. Vi vender tilbage med tid og sted.

Vil du med til Paris - eller har du en ide til et klima-event?

FNs 21ende klimakonference, COP21, finder sted i Paris i dagene 30. november til 11. december, hvor 190 lande mødes med det mål at indgå en historisk ambitiøs klima-aftale.

Alternativet forsøger fra centralt hold at samle en masse alternativister i Paris i weekenden den 28.-29. november. Den 29. november (om søndagen) skal vi deltage i en stor klimamarch/demonstration i Paris, som har til formål at lægge pres på verdens regeringsledere. Om lørdagen arrangerer vi selv en række politiske events med andre grønne, politiske partier fra Europa og slutter med en klimafest om aftenen. Læs mere her.

Her i Østjylland er vi på udkik efter folk, der har idéer til events, som kan sætte klimaet på dagsordenen, når nu statsministeren ikke vil. Har du en ide, så kom, kom, kom, sprudl. Uanset om vinklen er alvorlig, sjov, provokerende eller bare… forrygende alternativ.

Det er eventkoordinator Peder Flarup, du skal have fat i, hvis du vil have hjælp eller sparring:
Tlf.: 20 71 46 95 eller email: pflarup@gmail.com

I tror, det er løgn…

Men det er desværre sandt: Udlejeren af Klostergade 70B fortrød sit tilsagn om at udleje lokaler til os. Det var udsigten til masser af aktivitet i mange af døgnets timer – og dermed risikoen for at genere beboerne – som gav kolde fødder. Men vi lader os naturligvis ikke slå ud… vi har andet i kikkerten.

I mellemtiden:

Alternativet Østjylland søger hus- og lokalekoordinator

Har du lyst til at udfordre dine koordineringsevner og være med til at skabe liv i Alternativet Østjyllands (kommende) hovedkvarter - så har vi jobbet til dig! Vi søger en engageret hus- og lokalekoordinator, der vil stå for den daglige drift af vores hovedkvarter i Aarhus.

Helt konkret skal du i samarbejde med vores gruppe af dagsansvarlige koordinere vedligeholdelsen af vores lokaler, varetage den daglige drift af huset, udfærdige vagtplan for dagsansvarlige, udvikle strukturen, sørge for klargøring til events m.m.

Læs resten af opslaget her.

Kærlig hilsen
Bestyrelsen, Østjyllands Storkreds, Alternativet

1 Synes om