Bæredygtighedsfestival på Rosenholm og andre arrangementer

Kære medlemmer

I weekenden d.4.-5.september er der Bæredygtighedsfestival på Rosenholm Slot og her var vi blevet tilbudt at få en stand. Men da prisen var 6000kr takkede vi nej! Det synes vi simpelthen er for dyrt og slet ikke i den ånd som vi egentlig troede var bag ved festivalen - som bla er støttet af Syddjurs Kommune med tanken om det skulle være en festival for alle!

Men Alternativet Syddjurs skal selvfølgelig på en eller anden måde alligevel være en del af en bæredygtighedsfestival og her håber vi at I vil hjælpe os! Vi vil på søndag d.5.september deltage så mange som muligt i Alternativet- t-shirts mm -måske med en vogn osv- og på den måde vise flaget. Hvis I har lyst til at deltage i dette så vil vi tilbyde at betale jeres billet - skriv blot til mefog@syddjurs.dk så får I billetten betalt og nærmere info om tidspunkt mm.

Budgetmøde d.7.september kl.19-21.
Direktionen i Syddjurs kommune har netop offentliggjort deres budgetforslag for 2022 . Se mere https://www.syddjurs.dk/politik/budget-og-regnskab/direktionens-budgetforslag-til-budget-2022
Hvis du har interesse i at høre mere om budgettet og komme med indspark til vores byrådsmedlem inden budgetforhandlingerne starter så inviteres du til møde tirsdag d.7.september kl.19-21. Tilmelding på mefog@syddjurs.dk - så bliver der fundet et sted alt efter hvor mange deltagere der er til mødet. Tilmelding senest søndag d.5.september kl.19.

Møde imellem spidskandidaterne i de rød-grønne partier d.21.september kl19-21.30
Der inviteres til åbent debatmøde imellem Socialdemokratiet, SF, Radikale, Enhedslisten og Alternativet.
Mødet afholdes i Stalden, Bredgade 47 i Kolind.

Vi håber at se jer til et eller flere af disse arragementer!

Mvh Bestyrelsen og byrådsmedlem Mette