Årsmøde!

Kære østjyske medlem af Alternativet!

Så varer det ikke længe, før Årsmødedagen ruller over os! Den 24. september indtager vi cirkusteltet på Friland, og vi skal sammen skabe det fedeste, største årsmøde i en storkreds i hele Alternativets historie! Dette nyhedsbrev vil give dig som medlem et overblik over årsmødedagen, hvad der skal foregå og praktisk information!
Årsmødet har ligeledes en hjemmeside, hvor alle kandidaterne samt vedtægtændringer bliver præsenteret, så giv det gerne et kig: http://www.årsmøde-østjylland.dk/ - årsmøde-østjylland.dk.


Programmet for Årsmødet
09.00-10.00:
Ankomst, indskrivning, morgenmad og landing.
10.00-11.00:
Velkommen!
Inspirationsoplæg ved Kim Bisgaard - ‘Det gode liv og bæredygtighed’.
11.00-11.15:
Pause!
11.15-12.30:
Valg af folketingskandidater.
12.45-13.30:
Frokost!
13.30-14.15:

 • Resultat af afstemning.
 • Rundvisning på Friland.
 • Inspirationworkshops på Friland og i Teltet.
  14.15-14.30:
  Pause!
  14.30-16.15:
  Generalforsamling.
  16.15-16.25:
  Pause!
  16.25-16.55:
  Alternativet som handlingsfællesskab - vi mener ikke bare noget, vi gør noget!
  16.55-17.00:
  Afslutning og farvel.

Årsmødet kræver tilmelding! Det er selvfølgelig gratis at deltage i årsmødet, og tilmeldingen foregår ved at følge dette link til billetto.dk:

Bestyrelsen vil gerne gøre opmærksom på, at fristen for tilmelding er udvidet fra den 20. september til fredag den 23. klokken 22 - så dem, der endnu ikke har bestilt sig en billet kan fortsat nå at gøre det.

På årsmødet er der også flere muligheder for mad, når tiden byder sig til frokost! Det kan enten ske på Restaurant Moment, som serverer vegetarisk gourmetmad med udgangspunkt i lokale og vilde råvarer - det er en spændende frokostmulighed, som koster 175 kroner pr. kurvet. Hertil skal man også tilmelde sig, og det kan ske på tlf. 51 36 26 56 eller e-mail: rikke@restaurantmoment.dk. Her vil det også være muligt med aftenservering efter årsmødet.
En anden spændende mulighed er pizza fra Oles Gård, som kan købes derude på dagen. Pizzaerne er selvfølgelig 100% økologisk og koster 100 kroner stykket - pizzerne er perfekte til deling. Der vil også være mulighed for at købe vand på dagen. Man er selvfølgelig også velkommen til selv at tage mad med og nyde på dagen.

Årsmødet bliver i år holdt på Friland - og til dem, der ikke ved, hvad Friland er, kan man følge dette link og finde ud af mere: http://www.friland.org/. Friland er altså nærmest realiseringen af de visioner, vi i Alternativet render rundt med - og derfor finder vi det da naturligt at rejse et kæmpe cirkustelt til vores årsmøde! Vi skal, som i et rigtigt cirkustelt, sidde på tribuner om en manage - trætribunerne kan muligvis være lidt hårde for nogle at sidde på, derfor er det ganske tilladt at tage en pude med at sidde på.

Storkredsbestyrelsen håber på et spændende og interessant årsmøde, og vi håber, at I som medlemmer kommer med al jeres engagement og initiativ i den alternativistiske vision! Bestyrelsen glæder sig overordentligt meget til det her Årsmøde, og vi håber, I kan mærke de kræfter, der er blevet lagt i!


Hav en fortsat god dag - vi ses til Årsmødet!
med venlig hilsen

Alternativet Østjyllands Storkedsbestyrelse :deciduous_tree: