Årsmøde, Regnskab og vedtægtsændringer

Kære medlemmer af Alternativet

Vi går nu tiden i møde, hvor vi skal have vores første årsmøde for Alternativet i Frederikssunds kommune. Du har tidligere modtaget nyhedsmail om dette årsmøde, men her en kort opsummering: Alternativet i Frederikssunds Årsmøde den 12 juni kl.19 i Elværket.

I denne forbindelse er der valg til bestyrelsen, samt at vi skal godkende regnskab og vedtægter. - I denne mail er regnskabet vedlagt. Vedtægts ændringerne som vi har fået pålagt at ændre er som følgende: Stk. 5:Tillidsvalgte er valgt for en et-årig periode. Valgperioden kan dog strækkes til op til 18 måneder, hvis dette besluttes af foreningens medlemmer i forbindelse med valget.
Stk. 6: Medlemmer af Folketinget eller Europaparlamentet kan kun opstille til kommunal- og regionsvalg, såfremt Hovedbestyrelsen giver dispensation hertil efter indstilling fra den pågældende kommuneforening, henholdsvis storkreds.
§ 16. Stk. 7: Bestyrelsen i lokalforeninger er ansvarlig for at leve op til Alternativets regler for beskyttelse og håndtering af persondata, herunder specifikt medlemmernes data.

Vi glæder jer til at se jer den 12 juni i elværket. Giv os gerne et praj om I komme på mailen her eller tlf: 40506337

Mvh
Bestyrelsen af Alternativet i Frederikssund

Revisorgodkendt regnskab 2017 Alternativet Fr-sund.pdf (212.6 KB)

Kommuneforeningernes_minimumsvedtaegter_2018.docx (43.1 KB)