Årsmøde og referat fra sidste bestyrelsesmøde

Kære medlem i Halsnæs

Så er vi ved at være klar til vores årsmøde, som afholdes d. 9/9 i Paraplyen, Jernbanevej 2, Frederiksværk kl. 19-21.

Dagsorden og referat er vedhæftet.

0826 Referat.pdf (82.2 KB)
Indkald til årsmødet 9:9 2020.pdf (28.2 KB)

På årsmødet ønsker bestyrelsen at ændre tidspunktet for årsmødet som foreslået her:

§8
Stk 1 Kommuneforeningens øverste myndighed er årsmødet, som indkaldes med mindst 6 ugers varsel, og afholdes inden udgangen af første kvartal.

Vi starter med årsmødet, og umiddelbart efter det, hvis der er tid, - en dialog om Alternativets status. Meget er sket i partiet, og der arbejdes i hele landet for at fastholde og udvikle, både vores politik og måden vi udvikler den på. Kom og bidrag til processen.

kl. 20.00 har vi inviteret Ditte Dahl Lisbjerg til at fortælle os om hvordan man “anlægger” en vild have.

Ditte Dahl Lisbjerg er forfatter og adfærdsbiolog med passion for vilde dyr og steder. Har arbejdet for FN, NGOer og privat sektor med ophold i Kenya, Uganda og Tanzania. Skriver om elefanter, aber og dyrs bevidsthed - samt korte, skæve nyheder om dyr og natur i verden.

“Siden 2012 har biolog Ditte Dahl Lisbjerg skrevet på bloggen VildeHaver.dk, og har her forsøgt at inspirere helt almindelige haveejere til at gøre enkle ting, der kan give mere plads til naturen inden for havelågen. Helt konkret anvises syv små tiltag, som er lige til at gå i gang med – hvad enten man har en stor have, et lille frimærke eller en altankasse. Alle steder kan der skabes plads og grundlag for mere biodiversitet; flere sommerfugle og vilde bier. At have en vild have er ikke bare at lade stå til.”

Det glæder vi os meget til at høre mere om. Flere er allerede begyndt at tillægge sig en vildere have, men der nok nogle fif, der er gode at kende.

Alle er velkomne, også uden medlemskab. Alle har taleret, men det er kun aktuelle medlemmer der har stemmeret.

Vi er Corona-bevidste, og sørger for de nødvendige foranstaltninger.

Bedste hilsen
Bestyrelsen