Årsmøde og Naturmøde

Der inviteres hermed til årsmøde (generalforsamling) og medlemsmøde:
Tid:Tirsdag d. 25/4 kl. 19.30
Sted: Vestre Skole, Dronningsgade 12, lokale 35 på 3. sal

Vi har 3 store punkter på programmet:
1.Årsmøde
På den stiftende generalforsamling vedtog vi, at vi kun havde 3 bestyrelsesmedlemmer. Efterhånden har flere vist interesse i Alternativet, og vi prøver på at udvide bestyrelsen til 5 medlemmer. Derudover får vi en snak om hvad der er sket og hvad der kan ske, samt økonomi.
2.Forberedelse til Naturmødet
D. 18-20/5 bliver Naturmødet afholdt i Hirtshals. Vi i Alternativet har en stand på mødet, og vi vil gerne have et overblik over, hvem der vil give en hånd med. Vi er ved at få udarbejdet et fornemt program, og der kommer Alternativister fra det ganske land. Mødet har mange spændende indslag og det er rart at møde andre alternativister.
3.Kommunalvalget: Til november er der kommunalvalg og hidtil har ingen ville stille op som kandidat. Dette finder jeg selv meget ærgerligt, dels fordi det kunne markere os i lokalområdet og vi ville få indflydelse på den førte politik i kommunen, og dels fordi vi kunne få del i valgpenge fra kommunen. Hvis der er medlemmer, der vil stille op til valget, er dette møde nok sidste chance.
4.Årets folkemøde: Alternativet vil gerne arrangere et folkemøde, hvor alle lokalforeninger laver en aktivitet i perioden 28/5-5/6. Vi kan diskutere, om vi kan deltage i dette folkemøde.
Med venlig hilsen
Bent Jørgensen
Formand for bestyrelsen