Årsmøde og andre godter - Alternativet Odense - 2020

Kære du

Så er der lidt nyt fra din lokalkreds. Vi bringer denne gang nyt om Årsmødet og de opstillede kandidater samt en liste over kommende arrangementer. Bemærk at flere af dem kræver tilmelding.

Vedrørende Årsmødet så er der ikke modtaget nogen forslag til vedtægtsændringer. Grundet uforudsete hændelser er vi desværre nødt til at eftersende forpersonens beretning og kasserens regnskab.
Der er modtaget 3 opstillinger til Tillidsgruppen som er vedhæftet nederst i denne mail sammen med nugældende vedtægter. Vi håber meget du vil overveje at opstille som suppleant så vi kan få en fuldtallig tillidsgruppe.

Vi har fået tilsagn fra Josephine Fock om hendes deltagelse på denne dag, det glæder vi os til. Husk tilmelding til odense@alternativet.dk så vi mest mulig kan undgå madspild ifm. forplejning.

Marts
16.03 - Årsmøde i Alternativet Odense.

21.03 - FN’s internationale dag mod racisme og diskrimination. Demonstration, tale af Abdirashid Abukar Abdi og Å-Bod.

Den 26.03 - Demonstration mod håndtryk ifm. Grundlovsceremonien. Vi er gået sammen med Enhedslisten Odense og laver en happening på Flakhaven ifm. Grundlovsceremonien for at udtrykke vores utilfredshed med det tvungne håndtryk.

April
01.04 - Opstillingsmøde

20.04 - Åp-Tour - Besøg af Rasmus Nordqvist.

Maj
01.05 - 1.Maj i Kongens Have
02.05 - Å-Bod ved det Fynske Folkemøde
23/24.05 - Landsmøde i Dok5000
I forbindelse med Landsmødet har Sekretariatet bedt os om at høre om der er nogle af vores søde medlemmer der kan hjælpe med husly. Du finder mere information her: Landsmødet 2020 - Jeg Vil Gerne Tilbyde En Soveplads

Juni
05.06 - Grundlovsdag

11-14.06 - Folkemødet på Bornholm

Juli
Vi nyder sommeren :sun_with_face:

September
13.09 - Å-Bod ved Fjordens dag.

Oktober
19.10 - Åp-Tour - Besøg af Susanne Zimmer

November

  • 0 -

December
Vinter pop-Åp; Å-Bod med Gløgg og saftevand (dato kommer senere).

De grønneste hilsner
Alternativet Odense :green_heart:

Kassandra Lauritsen.pdf (189.0 KB) Liv Krogshede Larsen.pdf (88.8 KB) Mette Rahbek.pdf (108.8 KB) Nugældende vedtægter for kommuneforeningen ’Alternativet Odense’.pdf (98.0 KB)