Årsmøde i Fyns Storkreds - program

Kære medlemmer af Alternativet i Fyns Storkreds,

Årsmøde d. 30.September kl.13.00 på Kammerateriet i Svendborg.

Vores årlige årsmøde nærmer sig, hvor vi bl.a. skal have valgt nye medlemmer til bestyrelsen og have truffet nogle vigtige beslutninger. Derudover bliver der selvfølgelig masser af tid til snak og hygge med vores partifæller.
Vores største udfordring lige nu er, at vi ikke har modtaget kandidaturer til bestyrelsen, og at kun tre personer genopstiller. Vores vedtægter siger at vi skal være 7-9 personer i bestyrelsen plus suppleanter. Man kan sagtens stille op på dagen, og det bliver da også vores eneste mulighed for at opfylde vores vedtægter. Derfor beder vi jer medlemmer om at overveje, om det ikke kunne være noget for jer. Vi vil gerne lige slå et slag for det at være med i bestyrelsen, for det er faktisk slet ikke så tosset:

Du bliver en del af et godt fælleskab, hvor vi mødes ca. en gang om måneden - nogle gange i vores lokaler i Odense og andre gange hjemme hos et medlem. Uanset hvor plejer det at være rigtig hyggeligt.

Du kommer til at deltage i mange vigtige principielle diskussioner og beslutninger omkring opstillingsmøder, opstillingsformer, valgforbund, økonomi og meget mere. Du behøver ikke foreningserfaring, blot interesse for politik og organisatorisk arbejde. Til gengæld kan vi garantere, at det er meget lærerigt at være med.

Storkredsens hovedopgaver er:

  1. At planlægge og håndtere opstilling af kandidater til folketing, EU og regionsråd
  2. At håndtere økonomien i storkredsen
  3. At samarbejde med og støtte de ti lokalforeninger i storkredsen
  4. At samarbejde med hovedbestyrelsen, landssekretariatet samt politisk sekretariat på Christiansborg

Under alle partier i Danmark ligger et fundament af frivilligt arbejde. Der er ikke mange der tænker over det, men demokratiet kunne slet ikke fungere uden denne indsats. Det er frivillige der driver kommunalforeningerne, storkredsene og hovedbestyrelsen. Dertil kommer alle de mange gode mennesker, der hjælper til under valgkamp. Arbejdet i storkredsbestyrelsen er afgørende for at vi får EU- og folketingskandidater fra Fyn, og at Alternativet er vel repræsenteret i regionsrådet. Der forventes ikke mere end 4-5 timers indsats om måneden for at være med i bestyrelsen, og man kan som sagt stille op på dagen.

Alt i alt mange gode grunde til at stille op - tak på vegne af demokratiet :slight_smile:

Tilmelding til spisning foregår via dette link:

Kom og deltag i et både hyggeligt og vigtigt arrangement - vi glæder os meget til at se jer alle

Mange grønne hilsener
Storkreds fyns bestyrelse

Programmet findes her:
Program Storkreds Fyn Årsmøde 2017.docx (4.1 KB)