Årsmøde i Å-Randers

##Invitation til Årsmøde!

Vi i bestyrelsen er så glade for endelig at kunne invitere til Alternativet Randers’ årsmøde 2017! Årsmødet kommer til at foregå i Underværket den 7. marts fra klokken 19-21, hvor der vil blive budt på et mindre traktement bestående af “randrusiansk” kaffebord!


Årsmødet i Alternativet Randers indeholder to saftige dele!

  • En generalforsamling:
    Forperson Daniel Egehoved Olesen giver en politisk beretning, en præsentation af lokalforeningens økonomi ved kasserer Jan Nielsen - samt en mulig vedtagelse af nye vedtægter.

  • Opstillingsmøde:
    Da 2017 er et kommunalvalgsår, skal vi i lokalforeningen vælge nogle kandidater til kommunalvalget. I Alternativet Randers har vi selvfølgelig en ambition om at blive valgt ind i kommunalbestyrelsen!


Er du interesseret i at stille op for Alternativet til kommunalvalget i november, så er du mere end velkommen til at indmelde dit kandidatur til randers@alternativet.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig til lokalforeningens bestyrelse på ovenstående mail, hvis du har andre spørgsmål.

Jævnfør vedtægterne vil der blive præsenteret kandidater samt vedtægtsændringer for lokalforeningens medlemmer på et senere tidspunkt før årsmødet. Bestyrelsen vil også gerne slå et slag for de kommende arrangementer i februar måned, som kan ses nederst i denne mail!

De varmeste hilsner fra
/ Bestyrelsen i Alternativet Randers