Års- og Opstillingsmøde

Alternativet Sydsjællands Årsmøde 2021 samt Opstillingsmøde til kommunevalget 2021 (KV21)

Alternativet Sydsjælland indkalder til ordinært årsmøde og opstllingsmøde mandag d. 15. marts 2021 kl. 18.30 - 21.30

Da vi på nuværende tidspunkt ikke kan være sikre på hvornår de gældende restriktioner ophæves, og i hvilket omfang, afholdes års- og opstillingsmødet som udgangspunkt som virtuelt møde.
Bliver det muligt, vil vi senere se på om det skulle være muligt at afholde mødet med fysisk fremmøde, hvor der så også vil være mulighed for at deltage virtuelt.

Vi har været så heldige, at 3 ud af de 4 kandidater til positionen som Politisk Leder af Alternativet (vi har endnu ikke hørt fra den sidste kandidat), har givet tilsagn om at de, såfremt de vælges som politisk leder, vil deltage i vores møde og fortælle lidt om hvorledes de vil arbejde for at gøre Alternativet relevant igen.

Foreløbige dagsorden for årsmødet:

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af stemmetæller(e) og referent(er)
  3. Bestyrelsens beretning ofr kommuneforeningen fremlægges til diskussion og godkendelse
  4. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse
  5. Behandling af forslag fra medlemmer
  6. Valg til bestyrelsen
  7. Valg af revisor(er)
  8. Eventuelt

Alle forslag der ønskes behandlet på årsmødet, skal være fremsendt til bestyrelsen (mail: sydsjaelland@alternativet.dk) senest den 22. februar 2021.
Kandidater til bestyrelsen kan vælges 90 dage efter kontingent er indbetalt.
Alle forslag og eventuelle kandidaters navne og opstillingsgrundlag udsendes til medlemmerne senest 2 uger før mødets afholdelse, sammen med endelig dagsorden for mødet.

Opstillingsmøde til kommunalvalget 2021 (KV21)

Såfremt du ønsker at være kandidat for Alternativet ved det forestående kommunalvalg (KV21), skal du have være medlemmer af Alternativet i minimum 90 dage ved det opstillingsmøde, hvor du vælges af medlemmerne.
Du skal indlevere opstillingsgrundlag (se vedhæftede som inspiration) til bestyrelsen (mail: sydsjaelland@alternativet.dk) senest den 22. februar 2021, og indkomne opstillingsgrundlag udsendes til medlemmerne senest 2 uger før opstillingsmødet.

Vi håber at se rigtig mange af jer til mødet, hvad enten det bliver virtuelt eller fysisk.
Pas godt på jer selv og hinanden :green_heart:

På Bestyrelsens vegne
Jan

Inspiration til opstillingsgrundlag (med Anns tilladelse):