Års- og opstillingsmøde udskydes

Kære medlemmer

Tak for, at I stadigvæk vil støtte vores parti! Det har været en udfordrende tid - ikke mindst for vores nye politiske leder, men Josephine er der endnu sammen med vores politik, vores værdigrundlag og jer - og Torsten :smiley: At fire ud af fem folketingsmedlemmer forlod vores parti, og blev løsgængere, var noget af et chok, men de fleste af os bliver, fordi Alternativet er det bedste bud på, hvordan vi kan skabe en fremtid, hvor natur og klima, menneske og samfund i balance er forudsætninger for en sund økonomi.

Forhåbentligt har I det godt allesammen! Det er underligt, at vi lever i en tid, hvor mennesket har så meget magt, mens vi på nogle områder slet ikke har kontrol. Når vi er ramt af kriser, har vi dog en formidabel evne til at vise vores bedste sider, og det kommer vi til at se nu igen med et virus, der tvinger os til at lukke uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser: Naboer hjælper hinanden med indkøb, forældre passer hinandens børn og venner går tur med hunden, hvis ejer er for svag til at udsætte sig for flere risici.

I Alternativet følger vi de anvisninger, der kommer fra Sundhedsstyrelsen, og det betyder, at vi desværre er nødt til at udskyde vores års- og opstillingsmøde den 29/3. Vi har Hovedbestyrelsens forståelse for (års- og opstillingsmødet skal ifølge vores vedtægter afholdes i marts måned ), at dette er nødvendigt, og at vi udskyder afholdelsen til en dato, hvor det igen er sikkert at være samlede.

Vi måtte også aflyse mødet om bæredygtig socialpolitik, men vi finder en anden dato, så snart, det er muligt.

At vores folketingsmedlem, Torsten Gejl bliver i Alternativet, var en meget dejligt nyhed, og vi vil gøre alt, vi kan for at bakke ham op. Her til aften har jeg deltaget i et digitalt møde i Politisk Forum, hvor vi forholdt os til den svære situation det er, at være alene på posten. Vi har også talt en del om næste års valg til regions- og byråd samt hvordan vi får en god genstart for Alternativet. Det hører I mere om senere.

Husk at du kan skrive til Jyttegreen@gmail.com, hvis du overvejer at kandidere til by- eller regionsråd.

Er du interesseret i at være med i en gruppe, der arbejder med en grøn og demokratisk økonomisk politik kan du skrive til chifje@gmail.com

Pas godt på jer <3
Kh Bina Aylen Seff
Forperson

1 Synes om