Arrangement med Klimaforsker Theresa Scavenius

Kære Alle medlemmer af Alternativet

Vi går en virkelig spændende tid i møde, med et folketingsvalg inden for en snarlig fremtid, og denne gang med vores egen Uffe som statsministerkandidat. Mange skulle lige sluge ideen, men de fleste af os kan efterhånden godt se, den geni streg det er, fra Uffes og Alternativets side.

I den forbindelse er vi i lokalgruppen blevet inspireret, og vil gerne støtte op omkring det og styrke hvor vi kan.

Det kan vi gøre ved, at få støvet argumenterne af og dygtiggøre os, så vi kan dele med andre HVORFOR det ikke er ligegyldigt hvem der sidder på Statsministerposten og at det vil gøre en stor forskel at stemme på Uffe, for hvad er det vi kan i Alternativet hvor alle andre partier træder i baggrunden?

Vi har forstået at Klimaet er det absolut vigtigste vi kan og skal fokusere på lige nu – ikke blot for vore børn og børnebørns skyld, men også for vores egen.

Vi vil derfor gerne invitere til en aften med klimaforsker og folketingskandidat for Alternativet - Theresa Scavenius – en fantastisk spændende person – der både er ph.d., lektor og forsker i grøn omstilling, Klimapolitik og demokratiske institutioner.

Kom og hør Theresa fortælle og gøre os klogere på klimaet. Der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål og udveksle idéer, og hvem ved - måske får du lyst til at mødes med os i lokalgruppen, og sparre om, hvordan vi i fællesskab kan nå vores mål om at reducere klima forandringer, og gøre vores til at vende skuden. J

Tirsdag d. 23/10 2018 i Elværket Frederikssund kl. 19.30 - 21.30

Tilmelding nødvendig, så vi ved hvor meget kaffe/the vi skal brygge og hvor mange stole der skal sættes op.

Tag endelig familie og venner med – de behøver ikke være medlem for at være med.

Vel mødt! Vi glæder os til at se dig

Alternativet i Frederikssund

S.U. senest d. 17/10 til en af nedenstående e-mail adresser eller tlf. 47 50 33 04/30 52 91 41

Dora Breck: dora@breck.dk

Christina Petersen: christinamp2003@yahoo.dk