Alternativets Unge har brug din hjælp til at nå 500 medlemmer!

Kære medlem af Alternativet

Dette er måske en lidt atypisk mail, men Alternativets Unge (ÅU) har brug for din hjælp, og vi kan ikke komme på nogen bedre til at hjælpe ÅU end Alternativets medlemmer.
Det er sådan, at ÅU i disse dage går gennem en spændende periode, der kommer til at forme foreningen i mange år frem. Hvis ÅU når mindst 500 medlemmer under 30 år inden d. 1. januar 2020, så kan budgettet øges fra 200.000 kr. om året til 800.000 kr. på grund af driftstilskud fra Dansk Ungdoms Fællesråd.

Hvad betyder det for dem og dig?

En firedobling af deres budget vil betyde et andet, stærkere ungdomsparti. Et ungdomsparti, der kan favne bredere. Et ungdomsparti, der kan profilere sig mere i mediebillede og et ungdomsparti, der bl.a. mere aktivt kan arbejde sammen med Alternativet og dets kandidater i valgkampene.

Det kan lyde dyrt med et medlemskab mere, men det er det faktisk slet ikke. For som medlem af Alternativets Unge under 30 år, kan du få dit medlemskab af Alternativet gratis. Det betyder, at du for 75 kr om året både kan være medlem af Alternativet og Alternativets Unge. Du kan selvfølgelig fortsat samtidigt være direkte medlem af Alternativet og/eller give bidrag til Alternativet.

Vi håber derfor, at du vil melde dig ind, hvis du er under 30 år, eller vil opfordre nogen, du kender under 30 år til at gøre det.
Det er en lille ting at gøre, men det betyder alverden for den unge alternative bevægelse.

Du kan blive medlem her for 75kr om året: https://shop.alternativetsunge.dk/

Grønne hilsener

Poul Brandrup
Forperson for Hovedbestyrelsen

Oliver Milan Meinike Nielsen
Medlem af Hovedbestyrelsen for ÅU


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

alternativet@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk

1 Synes om

Jeg bliver da en smule bekymret på de kommende generationers vegne. Er der virkelig ingen der gider at være medlem af alternativets unge. Hvad pokker er der sket med vores parti med sådan en medlemsnedgang. Hvad kan vi gøre for at Alternativet kommer mere bredt ud blandt befolkningen og især de unge generationer, som jeg faktisk troede vi havde godt fat i.