Alternativets Nytårskur - Københavns Omegns Storkreds

Kære medlemmer i Alternativet Københavns omegn (KOS)fed skrift

Vi håber I har haft nogle gode jule- og nytårsdage! Og at I trods en tid med mange udfordringer, lokalt og ude i Verden, har mod og håb på fremtiden.

I november ’22 blev Alternativet valgt ind i Folketinget, det er 3. gang i træk vi kommer ind og denne gang med 6 mandater.

Efter et par år, hvor det har været svært at få gennemslagskraft i medierne, er Alternativet igen blevet en stærk politisk stemme og en fast bestanddel af dansk politik.

Det lykkedes at samle de grønne kræfter og komme ud over rampen med vores grønne og sociale analyser. Og ikke mindst vores Alternative og systemforandrende forslag, der danner rammen for bedre personlige liv i balance med naturen. Alt sammen budskaber, der baserer sig på den nyeste viden, stærke værdier og i mindre grad på ideologi. Vi er frem for alt et grønt parti og en folkelig bevægelse, og vi glæder os over, at vi i valgkampen kunne præsentere en række sprudlende kandidater og en tydelig profil i vores leder Franciska Rosenkilde

Det gik fantastisk, i vores eget område fik vi knap 9.000 stemmer og var kun nogle få hundrede stemmer fra et tillægsmandat og dermed Alternativets 7. mandat. Det var i så fald gået til Sofie Groth med Thomas Anker, som suppleant.

Der er rigtig mange spændende ting på det politiske tegnebræt, og d. 8.1.23 holder vi en nytårskur i Københavns Omegn (KOS). Det er en del af Alternativets landsdækkende nytårskur. Vi mødes i Frivillighuset i Lyngby, hvor vi hygger os og taler om årets politiske arbejde i KOS.

Benyt lejligheden til at møde nye som gamle medlemmer af Alternativet i Københavns Omegn og resten på Zoom, hvor vi også får en nytårstale fra Franciska og organisationens forperson Trine Aslaug.

Dagsordenen lyder som følger:

Kl. 13.45: Vi mødes i Frivillighuset - Rustenborgvej 2A, 2800 Lyngby.
Kl. 14.00: Hovedbestyrelsens forperson byder alle velkommen på Zoom
Kl. 14.15: Lokalt arrangement med politik og kreative indslag
Kl. 16.30: Franciska holder en nytårstale på Zoom
Kl. 17.00: Vi fortsætter lokalt
Kl. 17.45: Vi runder arrangementet af -fællesspisning?

Vi glæder os til at se dig, tilmelding er ikke nødvendig, det landsdækkende arrangement fremgår af kalenderen på AlleOS, hvor du kan finde alle fremtidige arrangementer:

Følg også med på vores facebookside:

Vi har også en facebookgruppe, du kan melde dig ind i:

De grønneste hilsner storkredsbestyrelsen: