Alternativet - WORKSHOP 24 JUNI 17:30 OM REVIDERET POLITISK STRATEGI (KOS)

Kære Medlem af Københavns Omegns Storkreds (KOS)

Der er en spændende proces på vej!

Vi skal være en del af et fælles arbejde med at beslutte en revideret politisk strategi for Alternativet. Dette skal ske via Politisk Forum (POFO), som skal samle input fra alle dele af partiet.

Så nu har vi brug for alle jer kloge hoveder! Københavns Omegns Storkreds (KOS) vil gerne mødes med medlemmerne, så I kan klæde vores Storkredsrepræsentanter på, inden de mødes i POFO.

Vi holder en workshop hvor alle kan komme til orde, og vi arbejder sammen om at finde vejen frem, i vores fantastiske parti, Alternativet.

Så kom til Albertslund Sundhedshus d. 24. juni 2019 kl 17.30.

Vi giver sandwich, kaffe, kage mm.

Resultaterne bringer POFO repræsentanterne med til POFO strategiseminar d. 10.-11. august.

POFO skal udvikle første udgave af en revideret politisk strategi, som kan sætte fælles rammer og retning for vores politiske og aktivistiske arbejde i Alternativet.

Efter POFO mødet i august skal den fælles politiske strategi oversættes til praksis i alle dele af Alternativet. F.eks mødes folketingsgruppen til sommergruppemøder og laver en parlamentarisk strategi på grundlag af vores fælles politiske strategi.

Tilmeld dig her - AlleOs // Alternativet - husk at du skal være logget ind, før Tilmeld knappen kommer frem. Frist for tilmelding er søndag den 23. juni - hvis det driller med at tilmelde på AlleOs, kan du tilmelde dig, ved at skrive til tilmeld.kos@gmail.com

Når du ankommer til Albertslund og hoveddøren er skulle være lukket, så ring på tlf: 3151 7343

eller tlf: 3150 0831

Så kommer vi og lukker vi dig ind

Med venlig hilsen
Bestyrelsen af Alternativet
Københavns Omegns Storkreds