Alternativet Sydsjælland er en realitet

Kære medlemmer :green_heart:

Velkommen til den nye kommuneforening Alternativet Sydsjælland :slightly_smiling_face:

Med dannelsen af den nye kommuneforening, bestående af kommunerne Vordingborg, Næstved, Faxe og Stevns, der træder istedet for de tidligere kommuneforeninger Alternativet Vordingborg, Alternativet Næstved og Alternativet Faxe/Stevns, håber vi på at vi ved at minimere forbruget af organisatoriske kræfter, så istedet frigiver kræfter til arrangementer, politisk aktivisme mv.

Har I nogle områder I brænder for, noget i gerne vil lave et arrangement eller noget aktivisme omkring, og har brug for støtte til det, det være sig økonomisk, organisatorisk eller anden form for støtte, så tøv ikke med at henvende jer til bestyrelsen, så finder vi i fællesskab ud af, hvorledes vi i bestyrelsen bedst kan hjælpe og støtte jer.
Henvendelse kan ske på email: sydsjaelland@alternativet.dk

I må også meget gerne henvende jer til bestyrelsen, såfremt I har nogle tanker og ideer til det kommende kommunevalg KV21 … evt. hvis der skulle være nogen af jer, der kunne tænke sig at stille op til valg til kommunalbestyrelsen :wink: … Men alle tanker og ideer er meget velkomne

Det kan i den forbindelse nævnes, at Alternativet Næstved, nu Alternativet Sydsjælland, allerede har indgået valgforbund til KV21 i Næstved. Desuden er der også kommet en henvendelse til Alternativet Sydsjælland i Vordingborg om evt. deltagelse i et valgforbund der.

Desværre var vi ikke alle lige så kvikt tænkende som Ann fra Vordingborg, der fik sendt referat ud fra Vordingborgs ekstraordinære årsmøde inden Vordingborg blev lukket på AlleOs, Dialog mv.
Derfor kan i nedenfor finde links til referater fra de ekstraordinære årsmøder i henholdsvis Alternativet Faxe/Stevns, Alternativet Næstved og Alternativet Sydsjælland, afholdt søndag d. 22/11 2020.

Referat ekstraordinært årsmøde Alternativet Faxe/Stevns

Referat ekstraordinært årsmøde Alternativet Næstved

Referat ekstraordinært/stiftende årsmøde Alternativet Sydsjælland

Vi siger tak for denne gang, og håber vi ses derude, hvad enten det er online eller in real life.
Pas godt på jer selv og hinanden :green_heart:

Grønne hilsner
pbv. Jan

3 Synes om

:sparkler:Tusind tak for info - det føles rigtig godt at høre om fremdriften i Alternativet Sydsjælland!