Alternativet støtter salg af vaccineproduktion?

Hej
Jeg er ikke helt klar over, om dette er det rette forum, men here goes:

Jeg er forundret over, at Alternativet bakker op om salget af vaccineproduktionen. Hvad er argumenterne for at bakke op? I forhold til salg? I forhold til køberen?

Håber på nogle gode svar.

Hej Henrik - har du nogle links til sagen?

EDIT: Er det dette her?

Hej Thomas
Hvis du googler ‘salg af vaccineproduktion’ og indsnævrer søgningen til seneste uge, vil der komme en række resultater, som primært henviser til Ekstra Bladet. Det lader til, de er de eneste, der graver i sagen.
Her er lige et af resultaterne, hvor Berlingske Buisness refererer til EB

http://www.business.dk/medico/statens-vaccineproduktion-er-havnet-i-skattely?referrer=RSS

Hvorfor har Alternativet solgt Statens Serum Institut for en brøkdel af værdien? Hvem har fået returkommissionen.

Hvad overbeviser dig om at salgsprisen er en brøkdel af værdien? Og hvorfor skriver du at det er “Alternativet” der har solgt SSI?

Og hvad er dit formål med at skrive dit spørgsmål her? Regner du med at få svar, du kan bruge til noget?

  1. Virksomhedens indre værdi er vurderet til 150 millioner kr. Det er en virksomheds minimumsværdi. Og man har brugt 30 millioner kr. på at finde en køber. Salgsprisen var 15 millioner!
  2. Alternativet har stemtfor, da salget var til afstemning.
  3. Jeg håber at nogen ved mere end jeg. Og kan rettet en misforståelse.
  4. Hvis noget svare med en løgn, og jeg kan gennemskue den, så er der en forbrydelse bag, og jeg vil forlade partiet hurtigst muligt.

Har du kilder på dette?

Hvem har “vurderet” den indre værdi? Og hvilken virksomhed snakker vi om, hvornår? Husk at et kun er en del af virksomheden SSI der sælges. Derudover er “indre værdi” ikke en minimumsværdi. Der er tale om en måde at opgøre egenkapitalen på, og om den er højere eller lavere end den reelle værdi, afhænger af hvordan forskellige elementer er bogført - fx kontraktlige forpligtelser, goowill etc.

De 30 mio er, så vidt jeg kan læse, en udgift til salg af vaccineproduktionen OG diagnostikdelen - der blev solgt for ca 250 mio.