Alternativet Sønderborg Nyhedsbrev nr. 1, 2018

Kære medlemmer i Alternativet Sønderborg.

Hermed ønskes I alle et godt og grønt nytår!

KV17

I 2017 havde vi som bekendt kommunalvalg. Desværre kom vi ikke ind i byrådet. Vi fik 1,1% af stemmerne, ialt 570 stemmer. Og det var jo langt fra nok. Vi gjorde en stor indsats, deltog i mange valgmøder, og vi fik besøgt mange byer, og snakkede med folk på gader og stræder rundt om i kommunen. Og ikke mindst fik også uddelt 13.000 foldere. En kæmpe indsats af kandidater og frivillige.

Desværre kan vi på ingen måde konkurrere med de store partier i avisannoncer mm. Vores beskedne budget tillod ikke den store annonce indsats. Jeg skønner vores budget var måske 1-2% af de store partiers baseret på rygter om, hvad de andre partier har brugt.

Men vi arbejder videre. Vi har gjort os mange erfaringer, og lært meget, der vil gøre os skarpere i det fremtidige arbejde.

2018

I 2018 er der ikke noget valg, medmindre Statsministeren udskriver valg før tiden. Folketingsvalget skal holdes senest i maj 2019. Men kan komme før.

Da der ikke umiddelbart er noget valg i 2018, så har vi tid til at beskæftige os med andre ting. Vi vil gerne sætte gang i bevægelsen med aktiviteter og aktivisme. Gode ideer modtages gerne!

Vi kan beskæftige os med økologi, eller politiske laboratorier, eller grøn omstilling, eller aktiviteter for at hjælpe de svagest stillede eller ???

Har du et bud på hvad vi skal arbejde med i 2018, så vil vi gerne høre dit forslag.

Vi holder årets første medlemsmøde/åbne bestyrelsesmøde den 29. januar kl. 19. Der kan du komme med dine gode ideer, og vi skal finde ud af, hvad vi skal arbejde med i 2018.

Vi arbejde også med at arrange et besøg på Økosamfundet Soleng i Broager.

Og så skal vi have årsmøde i slutningen af April.

Med ønsket om et godt, grønt og klimavenlig 2018.

Med venlig hilsen
Alternativet Sønderborg
Karsten Fyhn
Forperson