Alternativet skal i Gribskov byrÅd

Alternativet skal i byrÅdet - og alle kan hjælpe til…

Vi, der er medlemmer af Alternativet eller måske blot sympatisører, har et ønske om at skabe en forandring til et bedre samfund. Det er et fælles ønske og det er et fælles projekt at få det til at ske. 5 medlemmer har stillet sig til rådighed som byråds kandidater med den store arbejdsindsats som det vil kræve af dem i de næste 4 år. Vi andre må bakke op med hvilken indsats vi nu hver især kan bidrage med.

Alternativet i Gribskov kan stolt præsentere fem meget kvalificerede og engagerede kandidater
SusanEsbenBjarneMaudPeter
Susan, Esben, Bjarne, Maud og Peter

Kandidaterne har brug for vores støtte til at skabe synlighed, så de kan koncentrere sig om at præsentere det politiske budskab, vi alle støtter op om. Vi er godt i gang med udarbejdelse af et idékatalog til valgkampen og gode Alternative input er meget velkommen.

Du vil løbende blive informeret om kampagnens næste indslag, så vi kan hjælpes ad. Allerede nu er der mulighed for at komme i gang med et eller flere af nedenstående bidrag / aktiviteter:

  1. Vi vil være aktive på facebook og andre sociale medier. Når du ser Alternativets opslag, så like, del og kommenter. Jo mere aktivitet et opslag har, jo flere gange bliver det vist.

  2. Vi vil holde kaffemøder i lokalmiljøet. Inviter en håndfuld naboer, familie, venner til en snak med en af vores kandidater hjemme hos dig. Kontakt din foretrukne kandidat direkte eller skriv til Susan Kjeldgaard der koordinerer kaffemøderne.

  3. Vi vil lave lokale bæredygtige kampagner. Har du en have, et stuevindue, en butik, en mark eller kender du nogen, som har og som du kan få lov af? Så kunne du lave en Alternativ valgplakat. Et stort grønt Å i forhåndenværende materialer, genbrugs materialer, skrevet på en stor sten, formklippet i en buksbom, skåret ud i en træstub, skrevet i mos på en murstensvæg, lavet i pileflet eller drivtømmer eller måske har du en helt anden ide? Tag et foto af din kreation og læg den op i vores facebook gruppe til inspiration for andre.

  4. Vi vil skabe et sammenhængende valgbudget. Vi har meget få penge at føre valgkamp for og de er hurtigt brugt. Send et beløb til mobilepay 2662 9355 og skriv ”Gribskov” i emnefeltet eller sæt dem direkte ind på vores bankkonto 8401-0001021346. Beløb over 1.000 vil fremgå af vores regnskab med beløb og navn.

Efter folketingsvalget i maj 2015, sagde Uffe Elbæk noget, som jeg ikke ved hvordan jeg skal stave til og så sagde han ”Det er crazy, det her”. Kan du huske det? Ellers er det her. Hvis vi alle giver en hånd, så kan vi stå d. 21. november i år og glæde os over et resultat, der er så crazy godt, at det kan blive svært, at sætte ord på.

Thorbjørn Christensen