Alternativet Rødovre holder åbent hus og årsmøde

Kære medlemmer af Alternativet i Rødovre

Det dejlige forår nærmer sig – det gør også den årlige generalforsamling/Årsmøde i Alternativets lokalforening i Rødovre og vi glæder os sådan til at se nogle af jer gode mennesker.

Vi holder åbent hus, lørdag den 23. marts 2019 kl. 14 – 18 i Loen på Rødovregård, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre.

Først mødes vi til hygge, snak og lækker forplejning og kl. 16 - 17 holder vi selve Årsmødet.

Alle interesserede er mægtig velkomne, også børn :wink: (dog har kun medlemmer stemmeret på Årsmødet, og man skal have været medlem i mindst 14 dage)

Ser du mon konkret behov for udvikling og forandring i Rødovre, i Danmark, i Verden?… så kan Alternativet Rødovre være en start på aktivt at gøre noget ved det :slightly_smiling_face:

Du kan være med i en form, der passer netop dig. Som medlem af bestyrelsen – eller som aktivt medlem sammen med bestyrelsen. Som løbende tilknyttet eller som ad hoc aktør i emner, der optager dig, og som du måske selv er idé- og tovholder på. Godt støttet af bestyrelsen, selvfølgelig.

Et folketingsvalg er (heldigvis) på trapperne og fyldt med politik og grønne håb om en ny og anden udvikling. Alternativet er Danmarks fjerdestørste parti, når det gælder antallet af medlemmer. I 2018 rundet vi 11.000 medlemmer. I Rødovre er vi ca. 50 medlemmer.

Alle os skønne medlemmer er et helt unikt og kæmpe potentiale for aktiviteter og grøn forandring i vores samfund. Det må vi bruge til noget mere, altså.

Den nuværende bestyrelse i Alternativet Rødovre brænder for sagen og vil gerne fortsætte.
Men vi er for få – faktisk kun tre personer og en suppleant – vi har siden sidste Årsmøde været i den lidt kedelige kategori ”en minimums-bestyrelse”.

Vi har holdt butikken godt flydende, men vi er nævnt nødt til at være flere aktive, så vi for alvor kan gøre en forskel. Vi kan tilbyde ordnede forhold – de organisatoriske rammer er kommet godt på plads og nu med rum for al det sjove - at lave politik og aktiviteter.

Har du lyst til at være med til åbent hus i Alternativet Rødovre lørdag den 23. marts, så giv os gerne et praj til roedovre@alternativet.dk – af hensyn til det praktiske.

Og også hvis du har idéer, kommentarer eller lign. - selvfølgelig

En formel årsmødeindkaldelse lander i din inbox i uge 8. Vi håber sådan at vi ses.

Mange grønne hilsner fra Alternativet Rødovres bestyrelse

Nilofer Abbasi, forperson
Tlf. 42426343
E-mail: neymarilo@hotmal.com

Anne Funch Rohmann, næstforperson
Tlf. 28822862,

E-mail: anne@funchrohmann.dk

Ebbe Hansen, kasserer
Tlf.: 22190579
E-mail: ebbe@amara.dk

Poul Feilberg, suppleant
Tlf.: 60127273
E-mail: pof@feicon.dk


Følge Alternativet Rødovre

16 31

57