Alternativet planter grønt håb i 82 kommuner

groenthaab29sep_nbcover

I dag, fredag d. 29. september, er en historisk dag. Alternativet er opstillingsparat til vores første kommunal- og regionsrådsvalg nogensinde. Tilmed sker det med mere end 320 kandidater i 82 i kommuner og 28 kandidater i de fem regioner. Der er ingen andre partier i nyere tid, der har præsteret noget lignende.

Der er blevet udført et enormt arbejde af lokalforeningerne og jer medlemmer, der har sørget for, at vi er nået så langt. Nu skal vi bruge kræfterne på at sikre, at vi får valgt så mange kandidater ind som muligt.

Som medlem gør bidrager du allerede til vores kamp for en bæredygtig grøn omstilling, men har du lyst til at bidrage yderligere under valgkampen er her nogle forslag til, hvad du kan gøre:

  • Del, like eller kommenter på dette opslag på Facebook fra i dag.
  • Find dine lokale kandidater på sociale medier og følg dem og like deres opslag.
  • Find dine lokale kandidater i virkeligheden og tilbyd dem hjælp med kørsel, ophængning af valgplakater, renskrivning af læserbreve, børnepasning osv. Kandidaterne får travlt, så de får brug for al den hjælp, der er.
  • Husk at følge Alternativet på Facebook og Instagram.
  • Giv et bidrag. Vi har en pulje, som alle vores kandidater kan søge penge fra til deres kampagner. Den er ikke særlig stor, så ethvert bidrag til den, vil være en stor hjælp.

Kærlig Hilsen
Alternativet


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk
aktiv@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk