Alternativet Nørrebro har brug for DIG <3 // Nyhedsbrev september 2017 // Morgenmad & Mærkesager

Kære medborger og Å-ven på Nørrebro,

Vi håber du har lyst til at komme og møde os til “Morgenmad & Mærkesager” på næste søndag d.24/9 kl. 10-13 på Guldbergsskolen. Vi er nemlig rigtig glade for at se, at du stadig er med i bevægelsen! Det sætter vi pris på; faktisk er vi næsten 700 medlemmer af Alternativet på Nørrebro. Det er ret stort. Og vi glæder os til at møde jer alle!

Vi håber nemlig du har lyst til mere end ‘bare’ at læse med. Det kunne være sejt, for det er nemlig NU i efteråret, vi har mulighed for at sætte Nørrebro på det lokalpolitiske landkort - i forbindelse med Kommunal- og Regionsrådsvalget til november.

17,9 % af stemmerne på Nørrebro!

Så mange stemmer fik vi her lokalt ved Folketingsvalget i 2015. Det er ikke en underdrivelse, at kalde Nørrebro :green_heart: DEN GRØNNE HØJBORG :green_heart: Og det er en af grundende til, at vi er pænt spændte over kommunal- og regionrådsvalget til november. Kan du også mærke det?

Tænk, hvis vi kan få over 20% af stemmerne d. 21 november og derved få en masse mandater i Borgerrepræsentationen!?.. Dét er en af vores ambitioner, så Alternativet for alvor kan skabe en ny politisk dagsorden i København.

Men… vi kan ikke gøre det alene; vi har brug for DIN hjælp hvis det skal lykkedes!

Derfor inviterer vi, som sagt, til ’Morgenmad & Mærkesager’ på søndag d. 24 september. Her er der mulighed for at dele jeres ideer og visioner for Nørrebro med vores kandidater og bestyrelsen, som vil lytte og tage de mange gode erfaringer og ideer med sig videre i valgkampen og forhåbentlig hele vejen ind i Regionsrådet og Borgerrepræsentationen! Desuden er der mulighed for uformelt samvær og at møde mange af os andre medlemmer fra Nørrebro.

:point_right:Læs mere og tilmeld dig ‘Morgenmad & Mærkesager’ på Facebook her :point_left:

Vi tør med andre ord godt love, at de kommende måneder bliver spændende! Vores kandidater skal sammen med en masse frivillige på gaden, ‘vise Å’et’ og snakke politik med nysgerrige forbipasserende.

Allerede i morgen går vi for første gang samlet på gaden til Bilfri Søndag på Nørrebro. Vi mødes kl. 14 på Nørrebrosiden af Dr. Louises Bro (Se efter det store Å!).

:point_right:Læs mere og tilmeld dig til ‘Bilfri Søndag med Alternativet’ på Facebook her :point_left:

Vi glæder os også til de mange debatter, som vores kandidater skal ud til særligt i de tre ’valgkrams’-uger i november. Nogle af dem arrangerer vi selv og vi er i den forbindelse på udkig efter de af jer, som har lyst til at hjælpe os! Vi har også brug for hjælp til at koordinere plakatopsætningen d. 28. oktober, til at gå op gaden og til alle de ting, som du selv har lyst til og mod på at sætte i gang.

Vi håber at se dig næste søndag - eller måske allerede imorgen? Du er velkommen til bare at dukke op, tilmelde dig facebook eventet eller at skrive til os med det samme ved at besvare denne mail - søde mails er altid velkomne :raised_hands:

Følg os på facebook - og hjælp med at sprede vores grønne budskaber! :v:

Alle fremtidige events vil blive delt på AlleOs og fra vores Facebookside, hvor vi samtidig gør opmærksom på en masse spændende ting, der rør sig på Nørrebro.

Vi vil selvfølgelig også invitere jer til arrangementer her i nyhedsbrevet, så hold godt øje! :crazy_face:

Glæder os til at møde dig!

Mange grønne hilsner,
Din bestyrelse på Nørrebro

Ps. Vi er mega stolte over ’De 17 Københavnermål’, politikprogrammet for Alternativets kommunalpolitik i København, som er inspireret af FN´s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. Programmet er et resultat af de mange politiske laboratorier, der blev afholdt i starten af året, hvor borgere og medlemmer fik mulighed for at sætte deres præg på politikken. Del meget gerne med jeres netværk!:ok_hand: