Alternativet Koldings fremtid?

Nyhedsbrev Alternativet Kolding

Kære medlemmer af Alternativet Kolding.

Vi havde tirsdag den 29. september 2020 et ekstraordinært møde i bestyrelsen i Alternativet Kolding.

Kim Aagaard Holm har trukket sig fra bestyrelsen for at hellige sig sine andre engagementer, herunder Kolding Green Streets Torvelørdage. Bestyrelsen ønsker Kim lykke til og siger tak for virket siden februar 2020.

Vibeke Kristensen har meldt ud, at hun stopper senest til vores ordinære årsmøde i januar 2021.

Bestyrelsen består og fungerer så vidt i overensstemmelse med vedtægterne med Vibeke Kristensen, Bjarne Aasø og Thomas Christiansen. Vibeke er kasserer, Bjarne forperson og Thomas medlemsansvarlig og næstformand.

Vi må imidlertid sande, at såvel vores engagement i og tro på Alternativet Kolding er er meget begrænset. Vi inviterer dig følgelig til et vigtigt møde om de muligheder, vi har for udvikling eller afvikling af Alternativet Kolding. Uden fleres engagerede og bærende besyv, bliver afvikling en realitet, da vi, Bjarne og Thomas, hverken kan eller vil løfte vores lokalafdeling alene.

Åbent medlemsmøde om fremtiden for Alternativet Kolding
Vi inviterer til åbent medlemsmøde torsdag den 12. november 2020 kl. 19.00-21.30. Invitation følger via kalenderen på AlleOs samt Facebook. Sted følger.

Ordinær generalforsamling

Vi afvikler ordinær generalforsamling i Alternativet Kolding torsdag den 14. januar 2021 kl. 19.00-21.00.
Invitation følger i henhold til vedtægterne efter medlemsmødet den 12. november 2020.

Vær hjertelig velkommen til at kontakte Bjarne eller Thomas, hvis du har noget på hjertet, som du vil snakke med os om forud for medlemsmødet.

Håbefulde og kærlige tanker fra bestyrelsen i Alternativet Kolding, Vibeke, Bjarne og Thomas

Alvorlig, smuk og klar tale - kan man godt deltage, den 12. november, selvom man bor i Snoghøj?

Jeg sagde i december da i allerede der sagde i var trætte og skubbede jeres arbejde vidre, at en sammenlægning var oplagt. Kolding er på tidspunktet 33 medlemmer, så jeg siger det igen en sammenlægning er oplagt. Kontakt Fredericia og Vejle forhør jer inden mødet om de har interesse i en sammenlægning. Kolding er sydlyllands storkreds anden største lokalforening, så man må også se lidt indad i koldings bestyrelsen når middeltallet er 15 i sydjylland, og flere af dem bidrager også med lokale bestyrelsesmedlemmer til den nye storkredsbestyrelse og de mange udvalg: POFO, dialogrådet og hovedbestyrelse. Et spørgsmål er det ikke lang tid siden Kim meldte sig ud af alternativet?

1 Synes om