Alternativet - har du en lille aktivist i maven?

Kære medlem af Alternativet.

Så er det nu på mandag den 28. januar, at arrangementet ”IND I MASKINRUMMET” bliver afviklet. Der er stadig ledige pladser – så har du en lille aktivist i maven, og ønsker at snuse til hvad det vil sige at være med i en valgkamp – så er det nu, du skal slå til.

Det foregår kl. 17.00 – 21.00 i Alternativets lokaler i København, på adressen Åbenrå 33, 1124 Kbh K.

Det er 5 minutters gang fra Nørreport station – det er gratis, og du får en unik mulighed for at komme helt tæt på valgkampen.

Denne aften er for dig, der gerne vil være med i Alternativets valgkamp - eller overvejer det. Kunne det være spændende at være praktisk frivillig i dit lokalområde? Eller har du lyst til at koordinere og organisere de forskellige opgaver og folk på tværs af Storkredsen? Eller vil du bare gerne bidrage med lidt tid og løsning af praktiske opgaver?

Måske har du endnu ingen opgaver, men vil gerne dele din interesse og dine kompetencer inden for kommunikation, SoMe, events, planlægning og systematisering, plakatophængning, kagebagning, fællessang eller andet. Hvis du er studerende, har du måske lyst til at få lidt frivilligt kampagnearbejde på dit CV?

Workshoppen faciliteres af Landssekretariatets Maiken Meedom og Karen-Maria Slente Stubager

Samtidig afholdes en workshop for Omegnens Folketingskandidater og deres kampagneledere, så dem får du også lige hilst på.

Vi giver mad, kaffe, te og kage - men husk at tilmelde dig, så vi er sikre på at få bestilt mad nok, og stillet stole nok frem. Det er ikke et krav, at du er medlem af Alternativet, så tag gerne venner med.

Tilmeld dig via dette link – AlleOs // Alternativet - Husk at du skal være logget ind på alleOs før knappen TILMELD kommer frem.

Eller skriv til storkreds.kbh.omegn@alternativet.dk

Skriv ”TILMELDING” som det første ord i emnet.

Vi glæder os til at bruge en aften sammen med nysgerrige alternativister.

Sammen kan vi alt.

Grønne hilsener

Thomas Møller
frivilligkoordinator
bestyrelsen i Alternativet i Københavns Omegns Storkreds

TILMELDING - Jeg har fået rykket en debat og kan alligevel deltage