Alternativet for Vejle og Opland, Nyhedsbrev Maj

Kære alle,

Velkommen til maj måneds nyhedsbrev med et par korte indtryk fra landsmødet samt kalenderes for maj måned.
Fra Vejle var vi seks personer høj, der troppede op forrige lørdag i DOK5000 i Odense til lidt valg til politiske poster, præsentation af valgoplæg til såvel folketing (Uffe) og EP (rasmus Nordkvist) samt generel god karma.

Ferm underholdning leveret af Jokeren [Den grønne pose] og Anders MorgenthalerDette stoppede på ingen måde Herluf, Ove og Olav for at indtage talerstolen under debatten af den politiske leders beretning og under debat samt eventuelt. Størst bifal høsted Herluf, hvem det lykkedes at få Uffe Elbæk til at kikke nærmere på de jordreformer der tillader store fremmede opkøb af dansk jord.

Du kan se hele DRs reportage fra landsmødet på https://www.dr.dk/tv/se/dr2-live-8/dr2-live-9/dr2-live-landsmoede-i-alternativet#!/
Læg specielt mærke til de interviews der kommer med lokale Vejel folk efter 10 og 12 minutter :slight_smile:

Nok om landsmødet og nu lidt om kalenderen;

Mandagsmødet I morgen er det første mandag i måneden og som sædvanlig holder vi Mandagsmøde i Bygningen. Emnet denne gang bliver EP valg og den generelle afgivning af suverænitet såvel lokalt som internationalt. Vi kan nok heller ikke undgå at komme ind på Vejle en af 20 klima kommuner, hvor spørgsmålet om venstreledelsen nu også har den grønne dagsorden for øje.
Se også Karin Rohrs valgvideo Klimapolitik er også Flygtningepolitik

Klimastrejke fredag den 24. maj kl 10-12 Klimastrejke i Vejle
arrangeret af Klimastrejke Vejle

EP-Valg søndag den 26. maj hele dagen. Husk at afgive din stemme. Du har endnu muligheden for at blive tilforordnet til valget på et valgsted nær dig. Mail vejle@alternativet.dk senest i morgen (mandag) middag.

Politisk Cafe husk også den tværpolitiske cafe på Cafe Konrad den sidste mandag i måneden, dvs den 27. maj kl 19.

Det var alt for denne gang, skulle du have et indspark til kalenderen eller til vores politik, skriv gerne til vejle@alternativet.dk eller kom til mandagsmødet den første mandag i måneden i Bygningen.

Alt det bedste
Lars