Alternativet Aarhus lever stadig - medlemsmøde 24. januar 2022

Kære seje, dedikerede med-alternativist

Tusind tak for dig :green_heart:

Kommunal- og regionsrådsvalget 2021 er overstået og desværre blev det ikke til mandater til Alternativet hverken i Aarhus eller Region Midt.

Det var selvfølgelig en skuffelse, men vi vidste på forhånd godt, at det ville blive svært - rigtig svært - at genvinde en plads.

På trods af den umiddelbare skuffelse er der dog meget at være glad for og stolt af - og selvfølgelig også meget at lære.

Vi førte i Aarhus en flot valgkamp. En valgkamp hvor kandidaterne hele vejen igennem kommunikerede tydeligt med hinanden, støttede, bakkede op og hjalp hinanden på fineste vis.
Alle kandidater gjorde, hvad de kunne, og repræsenterede os flot og loyalt.

Fra kampagnekontoret i kolonihaven i Oldhøjen blev kandidaterne bakket fantastisk godt op af et kompetent og hårdtarbejdende team med Mathias og Bodil som primusmotorer og en række andre, aktive medlemmer der bakkede op med alt fra plakatophægning og nedtagning, planlægning af ruter, konstruktion og maling af æbletræer, faglig sparring, klargøring af kolonihaven og meget mere.
Fra bestyrelsens side skal lyde en KÆMPE tak til alle kandidater, til kampagnekontoret, til alle der har givet en hånd med og sidst men ikke mindst til alle alternativister i Aarhus for utrætteligt at tale klimaet og demokratiets sag. TAK :pray:

Det var en svær valgkamp. Det vidste vi fra start. Alle partier har siden sidste kommunalvalg været ude at markere sig på bæredygtig omstilling. For os er det selvfølgelig tydeligt, at de øvrige partier - med ganske få undtagelser - slet, slet ikke er ambitiøse nok i forhold til hvad Aarhus, Danmark og verden har brug for. Vi er stadig uden sammenligning det grønneste parti i Danmark.
Medierne havde fortsat travlt med at erklære os døde og borte, og på grund af perioder med interne udfordringer, for slet ikke at nævne pandemien, blev vores planer om at forberede valgkampen skudt til hjørne og udsat i flere omgange. Det skal vi selvfølgelig lære af.

Alternativet (Aarhus) lever stadig!
Og nu er det tid til at finde ud af hvilke ben, vi skal stå på de næste fire år, hvor vores politiske fundament i byen bliver et andet. Vi skal med andre ord i fællesskab finde ud af: Hvad vil vi nu?

Derfor indkalder vi til Medlemsmøde mandag den 24. januar kl. 17.00-20.00.

Alle input til aktiviteter, samtaleemner, proces og andet modtages med glæde, og hvis nogen skulle have lyst til at hjælpe i planlægnings- og faciliteringsarbejdet med aftenen, hører vi også gerne fra jer.
Skriv til bestyrelsen på aarhus@alternativet.dk hvis du har input.

Du kan allerede nu tilmelde dig mødet på AlleOs - dagorden følger.

Med ønsket om en glædelig jul og et lykkebringende nytår for alle i Alternativet Aarhus takker vi af et grønt hjerte for i år og glæder os til at se fremad med jer i 2022. :evergreen_tree: :mrs_claus: :star2:

Bestyrelsen i Alternativet Aarhus

1 Like