Alternativet Aalborg - Nyhedsbrev uge 17 2016


Kære medlem - vi springer direkte til det vigtigste punkt, som er indkaldelsen til et beslutningsdygtigt medlemsmøde den 12-05-16 kl. 19-21 på Vesterbro 57, 9000 Aalborg (medmindre vi bliver mange).

Dagsordenen for mødet kan findes her: Dagsorden den 12-05-16.pdf (138.7 KB)

Tilmelding er nødvendig og bindende af hensyn til lokalebooking: Tilmelding til medlemsmøde

  • Skriv til aalborg@alternativet.dk mht. afmelding eller punkter til eventuelt på dagsordenen.

Arbejdsplan: Den vigtigste del på dette møde er udarbejdelse og godkendelse af vores arbejdsplan frem mod kommunalvalget i november 2017. Vi har i bestyrelsen lavet et forslag til arbejdsplanen, som kan læses her: Forslag til Arbejdsplan for Alternativet Aalborg 28-04-16.pdf (191.6 KB)

Arbejdsplanen lægger op til en række arbejdsgruppe, og du må derfor gerne overveje, om du kunne være interesseret i at deltage i én eller flere af disse.


I bestyrelsen havde vi vores andet bestyrelsesmøde den 25-04-16. Vi snakkede mest om arbejdsprocedurer og kommunikation i bestyrelsen samt udarbejdede vores forslag til foreningens arbejdsplan.
Referatet kan ses her: Referat af bestyrelsesmøde i Alternativet Aalborg den 25-04-2016.pdf (100.7 KB)

Næste bestyrelsesmøde er den 09-05-16 kl. 19-21. Skriv til vores mail, hvis du har punkter til dagsordenen eller andet.


Vi har fået et nyt medlemssystem i Alternativet kaldet “AlleOS”, der kombinere medlemsdatabase, ressource- og kompetencebank, mailsystem, forum (Dialog), afstemningssystem (Appgree) og informationsbank (Wiki).
Hvis du har lyst til at være frivillig eller deltage i diskussioner med andre medlemmer, vil vi derfor opfordre til, at du går ind på AlleOS og udfylder din profil, så vi kan finde dig.
Du kan læse mere om systemet og finde vejledning i mailen fra Alternativet, som blev udsendt den 26. april.


Det var alt for denne gang
Vi håber at se dig til medlemsmødet eller til nogle af de andre arrangementer :slight_smile:
Kærlig hilsen - Din bestyrelse i Alternativet Aalborg

(Det er første gang vi bruger det nye system, så skriv endelig, hvis der er noget i mailen, som ikke virker. Mailen skulle egentlig være sendt i går, men kom ikke afsted pga. tekniske problemer mht. nogle rettigheder i systemet).

1 Synes om