Alles Folkemøde i Rebild

Alles Folkemøde

Vi glæde os helt vildt til at møde rigtig mange af jer og alle mulig andre, som er interesseret i at skabe et bedre Danmark og en bedre verden.
Vi kan mødes på det nye butikstorv i Støvring på onsdag kl. 16.30 og frem. Du finder os under de grønne balloner og med en alternativ kage, som vi deler ud af.
Vi kan også mødes i Kinorevuen torsdag den 1. juni kl. 18.30 og se filmen “I morgen”, hvor der både er skrækkelige eksempler på, hvordan vi er i færd med at ødelægge vores natur og klima - og på, hvordan vi forholdsvis let kan gøre tingene megen bedre og bæredygtigt. Efter at vi har set filmen nyder vi et glas økologisk rødvin i Rotunden og taler om vores indtryk. Se på plakaten, hvordan du kan købe favorable billetter.
2. pinsedag er grundlovsdag, og der holder vi en rigtig hyggelig grundlovsfest i Lars´ have. Der er musik, sjove aktiviteter for børn og barnlige sjæle, rødvin og en dejlig grundlovstale af Lars. Alle er velkomne.

Se den flotte plakat, som en af vores frivillige har lavet til os.
Du må virkelig gerne hjælpe med at sprede budskabet om vores arrangementer. Vi håber, at blive mange, som får glæde af både film og grundlovsfesten.

De bedste hilsner
Susanne Zimmer