Aktivitetsmuligheder i denne uge

Hej alle

Det sker i denne uge.

Al magt til folket
Du så sikkert i nyhedsmailen fra storkredsen, at filmen “Al magt til folket” bliver spillet i Biffen på Nordkraft på onsdag. Vi er allerede 3 fra Alternativet Rebild, som har købt billetter. Vil du også med, så kan du bestille via dette link: https://www.facebook.com/events/929739387126357/
Efter forestillingen er der direkte transmission fra Landstingssalen på Christiansborg, hvor der er debat med udvalgte politikere, og du kan deltage fra biografsalen på sms eller Twitter.

Resumé:
Dokumentarfilmen ’Al magt till folket?’ handler om det italienske politiske eksperiment, hvor 163 politisk uerfarne almindelige borgere blev valgt ind i parlamentet.

Med hele 25 % af stemmerne må de valgte forsøge at navigere i en parlamentarisk virkelighed, hvor det måske ikke er ligeså simpelt som først antaget at være demokratisk og kompromisløs.

Miljømesse på Kulturstationen i Skørping
Her er 20 stande med gode ideer til, hvad du selv kan gøre for miljøet, ligesom du kan komme i dialog Alternativet Rebilds nyvalgte byrådskandidater Per Alstrup og Lars Bloch og folketingskandidat, undertegnede.
Midt i det hele er der en økologisk café, hvor den snakkes, hygges og fordøjes.


Venlig hilsen
Susanne Zimmer
Forperson
Alternativet Rebild
Tlf 41171899