Aktivismeåret begynder - og andre nyheder

Kære medlem af Alternativet Svendborg Kommune.

Det du nu læser er vores nyhedsbrev. Heri orienterer vi løbende om de begivenheder og events der sker i vores lokalområde, som vi meget gerne vil have I deltager i og/eller tager stilling til. Har du et ønske om at en event eller et emne skal indgå i nyhedsbrevet er du mere end velkommen til at kontakte os.

Indhold i brevet:

  • Aktivismedag og Mød Kandidaterne d. 14/1
  • Nytårsstævne for tillidsvalgte
  • Opstillingsmøde d. 28/1
  • Bestyrelsesmøde mandag d. 9/1
  • Referat fra sidste bestyrelsesmøde

Aktivismedag og Mød Kandidaterne d. 14/1-2017
Vi holder et stort event d. 14/01 2017 hvor alle der har lyst til at deltage er velkomne – man behøver end ikke være medlem af Alternativet, bare man vil være med til at skabe spændende tiltag her i Svendborg området, der kan rummes inden for Alternativets 6 grundværdier: Mod, Generøsitet, Gennemsigtighed, Ydmyghed, Humor og Empati og tanker om miljømæssig-, social- og økonomisk bæredygtighed.

Lad os samles og skabe arbejdsgrupper hvor vi kan få gang i det vi hver især drømmer om sammen med ligesindede. Til sidst afslutter vi dagen med fællesspisning og dans.

Først på dagen vil der være en præsentation af vores kandidat-aspiranter og mulighed for at mødes og snakke med hver af dem.
Lige nu tæller vi seks(!) engagerede og hjertevarme alternativister som gerne vil stille op til kommunalvalget i Svendborg. Vi sender navne og opstillingsgrundlag ud til jer i starten af januar.

Læs hele invitationen til aktivismedagen her:
Aktivisme invitation.pdf (234.4 KB)

Nytårsstævne for tillidsvalgte
Som nogle af jer ved, så er alle tillidsvalgte i Alternativet inviteret til nytårsstævne i Odense d. 7. januar om den venlige revolution internt i Alternativet. Om hvordan vi genfinder vores entreprenante, konstruktive opdriftskultur og husker at politik også er livsglæde. Overskriften lyder ”Alternativet version 1.0 til 2.0”
Siden der kun er mulighed for at bestyrelsen deltager, vil vi derfor høre om nogle af jer har nogle spørgsmål eller idéer til hvad vi skal tage med på træffet. Der er jo mange aspekter i hvordan vi understøtter en konstruktiv og livsglad kultur i Alternativet, og vi vil meget gerne høre jeres bud på det.
I kan finde kontaktoplysninger på alle i bestyrelsen på AlleOs. I kan ligeledes skrive til os på svendborg@alternativet.dk

Opstillingsmøde d. 28/1
Lørdag d. 28 januar kl. 14.30 har vi opstillingsmøde, hvor vi skal beslutte hvem der skal repræsentere Alternativet ved kommunalvalget i efteråret 2017.
Det er her du som medlem har indflydelse på hvem der eventuelt skal repræsentere Alternativet i kommunalbestyrelsen.
Der vil komme yderligere information om de enkelte kandidat-aspiranter og selve mødet, som vi nærmer os datoen.

Bestyrelsesmøde mandag d. 9/1
Mandag d. 9/1-2017 har vi vores næste bestyrelsesmøde. Anna har gavmildt lagt hjem til igen.
Som altid er møderne åbne for alle. Dog må du meget gerne sende en mail til svendborg@alternativet.dk, hvis du ønsker at deltage – Så har vi styr på at der er plads til alle 
Dette møde finder sted hjemme hos Anna, Overgade 10, 5700 Svendborg kl. 18.30.
Dagsorden vil blive udsendt en uge inden mødet.

Referat fra sidste bestyrelsesmøde
Bestyrelsen havde sidst møde d. 28. november.
Referat af bestyrelsesmøde 28.11.pdf (374.4 KB)

Vi ønsker jer alle en glædelig jul!

Alternativet Svendborg