AFSTEMNING - Vælg dine Regionsrådskandidater

Kære medlem

Du vil senere i dag omkring kl 15:30 modtage en mail, hvori du har mulighed for at afgive dine stemmer på regionsrådskandidaterne for Region Midtjylland. Herunder følger lidt praktiske oplysninger:

Programmet vi benytter til afstemningen hedder Surveymonkey (hvilket vil sige at du vil komme ind på en hjemmeside der hedder surveymonkey.com) og afsenderen af mailen vil være noah.sturis@alternativet.dk

Hvis du oplever problemer ved stemmeafgivelsen vil Noah sidde klar i dag, torsdag, fra 15:30-18 på 41403448 - du kan også svare direkte på den afstemningsmail du modtager. Der er også mulighed for at kontakte Noah igen fra kl 14:30 - 15:30 på lørdag.

Afstemningen slutter på lørdag den 9. september kl 15:30 og resultatet bliver offentliggjort umiddelbart efter. Hvis du ikke har mulighed for at være tilstede i Viborg på lørdag kan du følge opstillingsmødet live på Alternativet Østjyllands facebook side. Her vil resultaterne også blive offentliggjort.

Dine stemmer vil blive afgivet anonymt - og du kan kun stemme af én omgang - men du har mulighed for at stemme på alle fem kandidater på en gang.

De grønneste hilsner på vegne af kandidatudvalget,

Sandra


Kandidatudvalget mener at Alternativet vil stå stærkest i Region Midtjylland med så stort og varieret et kandidatfelt som muligt. Derfor anbefaler kandidatudvalget at du stemmer på alle opstillede. Der gøres opmærksom på, at en stemme i denne sammenhæng ikke har nogen indflydelse på et valg af en evt. spidskandidat.