Afstemning # 9 - Angående skift til betegnelsen ’Parlamentarisk Ledelse’ frem for den eksisterende betegnelse ’Politisk Ledelse’

Kære allesammen

På Årsmødet skal vi, som I ved, stemme om en masse vedtægtsændringer.
Tiden på Årsmødet er knap, og det vil derfor ikke være muligt for alle at komme til orde på selve dagen. Jeg håber derfor, at mange af jer har lyst til at bidrage på tråden her, hvis I har argumenter, spørgsmål eller andre overvejelser til den afstemning, der fremgår af overskriften. Det vil hjælpe os alle til at blive så forberedte som muligt, når vi skal stemme om de mange forslag.

I dag eller i morgen modtager I et link til årsmødehæftet på jeres mail, hvor I blandt andet kan læse om vedtægtsforslagene. Her henvises der til 25 afstemninger, som I kan læse mere om i Afstemningskataloget, som I får i samme mail.

De allerbedste hilsner
Leni, Landsekretariatet

Et rigtig godt forslag i min optik!
Jeg tænker det vil medvirke til at tydeliggøre organiseringen af Alternativet, både hvad angår bevægelse og parti. For mig giver det en god mening, så jeg synes begrundelsen taler for sig selv. - Sproget skal vi nok vænne os til.

Jeg synes det er for langt og tungt at udtale. Begrebet skal også kunne bruges i praksis. Begrundelsen for ændringen er tynd.