Afstemning # 25 - Angående simpelt flertal for vedtægtsændringer

Kære allesammen

På Årsmødet skal vi, som I ved, stemme om en masse vedtægtsændringer.
Tiden på Årsmødet er knap, og det vil derfor ikke være muligt for alle at komme til orde på selve dagen. Jeg håber derfor, at mange af jer har lyst til at bidrage på tråden her, hvis I har argumenter, spørgsmål eller andre overvejelser til den afstemning, der fremgår af overskriften. Det vil hjælpe os alle til at blive så forberedte som muligt, når vi skal stemme om de mange forslag.

I dag eller i morgen modtager I et link til årsmødehæftet på jeres mail, hvor I blandt andet kan læse om vedtægtsforslagene. Her henvises der til 25 afstemninger, som I kan læse mere om i Afstemningskataloget, som I får i samme mail.

De allerbedste hilsner
Leni, Landsekretariatet

Der står i forslaget: “… Ved ændringer af principprogram (kapitel 1) kræves dog 2/3 flertal”.

Jeg mener ikke at “principprogram” er det rigtige ord. Vores principprogram er kapitel 1 i partiprogrammet, ikke kapitel 1 i vedtægterne.

Hej Carl,
“Principprogram (kapitel 1)” henviser her til §1-4 i vedtægtsudvalgets forslag, der vil få kapitel-titlen “priciprogram”. Tidligere har det ikke været tydeligt nogen steder, hvad ordet “principprogram” egentlig indebærer, og det er også derfor det er fjernet i formuleringen i paragraffen om Politisk Forum.

Kh Leni, Landssekretariatet