ÅBENT MÅNEDLIGT MEDLEMSMØDE HOS ALTERNATIVET SILKEBORG / Version II

Kære medlem af Alternativet i Silkeborg kommune
(Ny version)

Den 9. oktober blev der som planlagt hold ekstraordinært årsmøde i Hjerterum, Hostrupsgade 49, 2.sal, 8600 Silkeborg.
Spørgsmålet var:
Skal vi fortsat have et ALTERNATIV i Silkeborg?

Rammerne for årsmødet var fællesspisning og politisk diskussion.
Vi havde gode snakke.

Konklusionen på aftenens diskussioner blev:
Vi skal fortsat have et ALTERNATIV i Silkeborg, fordi det er vigtigt at nogen arbejder aktivt med idéen om personlig frihed, social værdighed og levende, bæredygtige fællesskaber.
MANIFEST

Så…
Fremadrettet afholdes der, som udgangspunkt den første onsdag i hver måned, et åbent medlemsmøde fra kl. 18 til 21.
Møderne holdes i Hjerterum, Hostrupsgade 49, 2.sal, 8600 Silkeborg.
Vi starter med fællesspisning, hvor maden er tilberedt vegansk af overskudsmad - Pris 30,- kr. pr. person (børn, kærester, og gode venner er velkomne - Alternativister fra andre lokalafdelinger er der også plads til)

Møderne vil blive tilrettelagt med et Tema. Vi arbejder PT medfølgende overskrifter: (Forbehold for ændringer)

  1. november: Filmaften. Vi ser ”The Game Changers”, der er en dokumentarfilm fra 2018 om fordelene ved plantebaseret spisning for atleter.
  1. december: (Obs! Rykket til en mandag) ”Alternativet i folketinget” – før og efter valget! Torsten Gejlfra folketingsgruppen kommer og fortæller om tiden der er gået – og giver et bud på fremtidsperspektiverne. Der er lagt op til en åben debat.
  1. januar: (Obs! Rykket til anden onsdag) Vi inviterer vores Regionsrådsmedlem Rasmus Foged til en snak om sundhedsstrategi! Hvor har vi ALTERNATIVET? -regionalt, men alder vigtigst lokalt!
  1. februar: Vores byrådsmedlem får ordet. Claus Løwe Klostergaard arbejder dagligt for at indføre en ny politisk kultur i Silkeborg, grøn omstilling, en større tillid til den offentlige sektor og mere borgerinddragelse – Hvordan går det med det?
  1. marts: Årsmøde
  1. april: Oplæg ved Peter Christian Gøtzsche, der er en dansk læge, dr.med., professor, forsker og leder af det nordiske Cochrane-center på Rigshospitalet, der bl.a. har gjort sig bemærket med en række kritiske skrifter mod lægemiddelindustrien.
   Så nu er det bare med at få sat kryds i kalenderen.
  1. maj: (Obs! Rykket til en mandag) Borgerløn – Oplæg ved Torsten Gejl suppleret af et medlem af borgerløns-gruppen? En mulighed for at blive klogere :thinking:
  1. juni: En ud af Huset oplevelse. Vi besøger ”Café den goe fe” for at høre den gode historie!

Der var jo også nogle formalia vi skulle tage stilling til!

Ifølge vedtægterne skal vi minimum være 3 personer i bestyrelsen. PT er vi 2: Lars Holstein og Maria Frederiksen. I de kommende uger vil vi arbejde på at finde et sidste medlem, så vi kan få os konstitueret på ny.
Så vi leder med lys og lygte efter en der kunne have lyst til at være med til at udvikle oventående koncept, hvor bestyrelsens fokus vil være på at skabe et aktivt fælleskab i Silkeborg.
Til orientering er det besluttet at bestyrelsesmøderne afholdes som en del af de faste medlemsmøder.

Der vil altid være brug for et ALTERNATIV
Vel mødt

”Bestyrelsen”: :green_heart: