Aarhus’ bestyrelsesvalg, vi har behov for alternativister

Valg til Alternativet Aarhus’ bestyrelse, er det noget for dig?

Indsend dit opstillingsgrundlag til aarhus@alternativet.dk senest d. 16.04, hvor du fortæller kort om dig selv, hvad du byder ind med og brænder for.

Den 30. april afholder Alternativet Aarhus ordinært årsmøde, hvor der blandt andet skal foretages valg til bestyrelsen. Vi har behov for flere, der har lyst til at være med, hvor det sker. Vi har et super hyggeligt fællesskab og høj energi, som vi gerne vil dele med nye bestyrelsesmedlemmer, der brænder for forandring og bæredygtighed. Vi har behov for dine ressourcer og din lyst til at gøre en forskel. Som medlem af bestyrelsen er du med, hvor lokal aktiviteter skabes og nye initiativer fødes. Så kom og vær med til at lave f.eks. temadage om klima, arrangere PopUp-café, debat og workshops, eksperimentere med borgerinddragelse, styrke vores lokalpolitiske arbejde og hvad du selv måtte have af gode idéer.

Vi mødes en gang om måneden, men er løbende i dialog med hinanden om de projekter, vi hver især har del i eller tager ansvar for.

Bestyrelsens består af:
Forperson, næstforperson, kasserer, medlemsansvarlig, lokaleansvarlig, kommunikationsansvarlig, politikansvarlig, kampagneansvarlig, eventansvarlig og suppleanter.

Tilmeld dig årsmødet her:
AlleOs // Alternativet

#Årsmøde #AlternativetAarhus


Vi håber, at du finder, hvad du søger, ellers er du altid velkommen til at kontakte os!

Dialog // Alternativet_Aarhus
Hjemmesiden // aarhus.alternativet.dk
AlleOs kalender // Kalender, Alternativet Aarhus
Facebook // Alternativet Aarhus, Facebook
Instagram // Alternativet.Aarhus
Linkedin // Alternativet Aarhus

Grønne hilsner, Alternativet Aarhus :green_heart: