Aalborgs nye bestyrelse og byrådskandidat

banner3
Alternativet Aalborg rokerer og spæder op

Torsdag den 20/8 afholdt vi kombineret års- og opstillingsmøde, hvor alle Alternativets medlemmer i Aalborg kommune var inviteret. Arrangementet blev afholdt i Foredragssalen på Medborgerhuset i Aalborg midtby.

Anne-Marie Gertsen, har valgt at fokusere sin energi på Alternativets hovedbestyrelse, hvor hun lige er blevet genvalgt som repræsentant for storkreds Nordjylland, med Anne-Dorrit Harris som suppleant (begge på billedet) . Anne-Marie fortsætter dog i Aalborg-bestyrelsen.

Den ledige post som ny forperson havde én kandidat, Jens Harder (se billede under), som da også blev valgt af den fremmødte forsamling. Han forklarede forsamlingen at han gerne vil bruge det næste års tid på at samle flere frivillige, planlægge kommunalvalg, og starte en dialog om en nytænkning af kredsens organisationsstruktur.

Til den øvrige bestyrelse opstillede Jeanette Dahl, Clara Wolf, Mikkel Larsson og Anne-Marie Gertsen. De blev ligeledes alle valgt til bestyrelsen. Bestyrelsen konstituerede sig samme aften, med Jeanette Dahl som ny næstforperson og Anne-Marie Gertsen overtager kasserer-opgaven fra Mikkel Larsson, som blandt andet sammen med vores nye medlem i bestyrelsen, Clara Wolf, vil arbejde med at rekruttere unge frivillige. Mikkel er også en af to forpersoner for Alternativets Unge på landsplan.

Til opstillingsmødet skulle der vælges byrådskandidat, og til dette første møde op til kommunalvalget næste år, var der kun en kandidat. Vi regner med at flere melder sig i løbet af foråret 2021. Jens Harder var kandidaten, og blev valgt af forsamlingen. Jens Harder præsenterede sine politiske mærkesager, som inkluderer billige, bynære økosamfund, bedre skoleveje, og flere frirum til unge spirende kunstnere. Han ønsker ligeledes at fokusere på et tæt samarbejde på tværs af partierne.

Glæd jer til spændende aktiviteter i den nærmeste fremtid. Vi starter planlægningen på mandag.

Vi anbefaler jer at holde øje med enten de landsdækkende medier, eller den nationale Facebookside i morgen kl. 14. Der er pressemøde som afslutning på partiets sommergruppemøde, som startede her til formiddag.

med venlig hilsen

Alternativet Aalborgs bestyrelse


Kontaktinfo til forperson/byrådskandidat:

Mail: jens180980@gmail.com

Mobil: 61168444

:sparkler:Kære Aalborg- Tusind tak for jeres magiske plusenergi!

Kærlig hilsen
Gunhild :sparkler: