**ÅÅÅbent møde om Alternativet og folketingsvalget mandag d. 8.4 kl. 19.00-20.30, Byens Hus, Hellerupvej 24** **(erstatter indkaldt årsmøde og møde om Verdensmål)**

ÅÅÅbent møde om Alternativet og folketingsvalget mandag d. 8.4 kl. 19.00-20.30, Byens Hus, Hellerupvej 24

(erstatter indkaldt årsmøde og møde om Verdensmål)

Kære medlemmer af Alternativet i Gentofte

Vil du høre om eller give input til hvordan Alternativet går til valg så mød op mandag d. 8.4.2019 i ”Byens hus”. Folketingskandidat Marianne Victor Hansen fra Gentofte fortæller om Alternativets valgstrategi, om de vigtigste politiske budskaber, vi gerne vil ud med i valgkampen og hvordan vi går efter at få mere politisk indflydelse efter valget.

Vi taler også om hvad der skal ske i Gentofte når valget er udskrevet. Du kan dog roligt komme til møde uden at påtage dig opgaver. Vi hører dog meget gerne hvis du har tid og lyst til at bidrage på den ene eller anden måde, som passer til dig, fx :

  • Invitere minimum 6-8 lokale naboer, venner, familie, kolleger til en times politisk samtale over en kop kaffe eller en lille vandretur, så kommer Folketingskandidat Marianne Victor Hansen gerne med et kort politisk oplæg og guider turen og dialogen i skov/park eller ved kaffebordet.
  • At dele flyers ud, stå ved stationer etc…
  • Hænge plakater op den dag valget udskrives
  • Være med til events og evt. være med til at finde på events.
  • Alt muligt du er god til og som du kan se bidrage i valgkamp…
  • Ring gerne til Marianne Victor Hansen på tlf. 22334244

Vi har udskudt det tidligere annoncerede politiske laboratorium om hvordan de lokale virksomheder og organisationer spiller ind i FN’s 17 Verdensmål og vil i stedet afholde det til august når kommunens opgaveudvalg om verdensmålene er i gang med arbejdet.

Det indkaldte årsmøde for Alternativet Gentofte er også udskudt til efter valget.

Kom med til Politisk Samtalekøkken torsdag d. 11.4 kl. 19.00-20.30 i Hellerup Roklub

Vi 4 folketingskandidater fra 4 forskellige partier inviterer til en anderledes politisk debat.

Karen Ellemann, Venstre
Marianne Victor Hansen, Alternativet
Anne Sina, Socialdemokratiet
Hanne Bjørn-Klausen, Konservative

I det politiske samtalekøkken mødes vi over en kop kaffe og taler sammen i øjenhøjde, med hinanden og ikke mod hinanden.
Det er i samtalekøkkenet vi forsøger at nå hinanden - og forsøger at forstå hinanden.

se opslag på Facebook: Politisk Samtalekøkken

Overvejer du at tage med til Alternativets nationale Landsmøde d. 27.4 så læs her: AlleOs // Alternativet - Vi kan evt. følges til Odense!