8 kandidater er nu klar til at få løftet Alternativet ind i Odense Byråd

Her skal også lyde et højt TILLYKKE - til de 3 nye kandidater, til de 5 ‘gamle’ kandidater og til Alternativet Odense, fordi 8 mennesker nu har stillet sig til rådighed for os og vores politik. Dermed har I også indvilget i at stille jer op til offentlige ‘øretæver’ og bevågenhed, -indvilget i at yde det slid og de mange arbejdstimer det kræver at forberede sig til byrådsvalg, og indvilget i at udvikle empatien og lydhørheden både indad i vores næsten 400-personer store Lokalforening og udad i alle afkroge af Odense.
Stort TAK TIL ALLE JER, for at melde jer på banen og ta’ dén udfordring!! <3
(-også tak til alle jeres familier, der i høj grad hjælper med at give Alternativet en stærk stemme, ved at acceptere, og give plads til jeres valg… <3)

-og skulle nogen være i tvivl, så er det bagest fra venstre: Morten Blaabjerg, Abdirashid Abukar Abdi, Rolf Jackson, og forrest fra venstre: Morten Pedersen, Susanne Bækholm, Mathias Magnussen Thorsson, Mette Rahbek og Jacob Holm. Alle gæve folk!! :slight_smile:

3 Synes om

Morten Blaabjerg har af personlige og arbejdsmæssige grunde været nødt til at trække sit kandidatur tilbage.
Tak, Morten, fordi du forsøgte at få enderne til at nå sammen. Alt godt for dig, din familie og din opstart af egen virksomhed. :four_leaf_clover: