7 milepæle nået og der er stadig over 50 dage til valget

Næsten alt for mange gode nyheder til kun et nyhedsbrev :smile:
Vi oplever, at mange yder en ekstra indsats og det er en rigtig dejlig energi, der breder sig. Det er jo nu, at løbet kører. Om 2 måneder er det for sent. Så går der 4 lange år før vi igen får chancen og 4 år er (for) lang tid når det er nu, der er brug for bæredygtige løsninger på alle 3 bundlinjer.

Og så til milepælene:
For det første har vores 5 kandidater udarbejdet et valgprogram ”17 Gribskovmål” baseret på FN’s 17 verdensmål, på vores visioner og stærkt inspireret af lokalforeningen i København. Det er simpelthen så stærkt gået og det er en fornøjelse, at vedlægge dem. De vil blive bragt på facebook løbende i den næste månedstid. Hver et like, deling og kommentar vil bidrage til at facebook viser dem til endnu flere. Hvis du ikke allerede liker vores side, så gør det. Også selvom du måske sjældent er på facebook. Redirecting...

For det andet har vi fået formaliteterne for vores kandidater helt på plads. 5 dejlige folk tilbyder, at tage det slæb for os andre, som det kræver at sidde i byrådet. Tak til Susan, Esben, Bjarne, Maud og Peter. Et stærkt team og de har valgt, at stille op som team. Derfor bliver vores plakater ikke kun med 1 foto. Igen et område, hvor vi griber tingene alternativt an.

For det tredje har vi nu egen hjemmeside. Tak til Peter. I første omgang er indholdet mest de 17 Gribsskovmål og præsentation af de 5 kandidater men den vil blive udviklet løbende med beskrivelse af foreningen, visioner, referater, dogmer, værdier, nyheder og meget meget mere. http://alternativet-gribskov.dk

For det fjerde har vi nu egen mobilepay. Tak til Christian. Nummeret er 99301. Afprøv om den virker, ik´? :wink: Send 50-100 kr eller et andet beløb. Intet er for småt eller for stort. Bidrag over 1.000 offentliggøres i regnskabet.

For det femte er vi i mål med underskrifterne på opstillingslisten. Vi afleverer den på fredag formiddag. Det bliver en landsdækkende event hvor lokalforeninger over hele landet afleverer samtidigt. Vi håber, at kunne få lidt pressedækning på det. Hvis du vil være med, så er det kl. 10 foran hovedindgangen til Rådhuset i Helsinge.

For det sjette så har vi (næsten) bestilt plakaterne. Tak til Susanne for pragtfulde fotos. Det bliver til i alt 200 store og 200 små. Ikke ret mange sammenlignet med mange af de andre partier, men nok til en ydmyg dækning af kommunen. Hvis du vil være med til at hænge dem op, er du meget velkommen. Det er både af nød og af lyst at vi ikke har flere plakater. Vi vil hellere have de lidt anderledes løsninger. Dem, som du kan finde på i dit stuevindue, indkørsel, have, markstykke mm. Vi har tidligere sendt nogle forslag, men det allerbedste er det, som du selv finder på.

For det syvende er de første aftaler om kaffemøder og walk-and-talk i hus. Tak til Jens. Dialogen er så meget mere givtig for alle parter end annoncer og anden massekommunikation. Der er plads til mange flere aftaler i kandidaternes kalendere, så tilbyd dig endeligt som vært. Mail til susan@kjeldgaard.mail.dk.
Hvis det er regionens politik, der interesserer dig, så kan du også tage fat i julie.herdal.molbech@alternativet.dk
Bak gerne op om kandidaterne ved at møde op til valgmøder og debatter. Der er fx et på mandag i byråds salen og flere kommer som perler på en snor i de kommende måneder.

Kommende arrangementer:
• Tirsdag d. 10/11 inviterer Jamina til hygge med syning af Store Å. Nu skal vi have lavet vores eget Å i flamingo og stof som vi kan tage med på gader og stræder. Det er på Hesselbjergvej i Rågeleje. Ring Jamina hvis du vil være med. Tlf. 51232226.
• Onsdag d. 11/11 er der åbent bestyrelsesmøde. Det er i møderum 1 i kulturhuset i Helsinge fra kl. 19 til 21:30. Dagsordenen er om økonomi og valgkampagne. Tilmelding ikke nødvendig.
• Lørdag d. 28/10 er der brunch i Græsted forud for plakatophængning.
• Tirsdag d. 14/11 kommer Uffe Elbæk forbi Gribskov. Kl. 9 til 13. Nærmere program følger.
• Tirsdag d. 21/11. Premiere. Vores første kommunalvalg.
• Søndag d. 26/11. Boblevand til fejring af valget og tømning af baggagerum for de plakater, som vi har sørget for at pille ned igen inden.
• Onsdag d. 13/12. Åbent bestyrelsesmøde, evt. kombineret med julehygge.

Kram fra formanden
Thorbjørn

17_gribskovmaal.pdf (1.8 MB)