4 uger til KV17 - kan du afse tid til at hjælpe?

Kære medlem af Alternativet i Silkeborg Kommune

Valget nærmer sig, og vi arbejder på højtryk for at skabe det bedste fundament for vores 4 byrådskandidater, så de kan blive valgt den 21. november. Kandidaterne deltager bl.a. i et kolossalt stort antal vælgermøder rundt omkring i kommunen. Og derudover er der utallige andre praktiske gøremål, der skal tages hånd om. Sveden er derfor så små begyndt at pible frem :smile:

Den 28. oktober kl. 12.00 åbnes der for opsætning af valgplakater. Vi skal rundt i kommunen og hænge plakater op for vores byrådskandidater - og vi vil også forsøge at hjælpe vores regionrådskandidater med ophængning af valgplakater. Vi er meget få personer, der skal dække et stort areal. Derfor håber vi, at du kan afse et par timer til at hjælpe.

Lige nu er der en løs plan om at mødes et sted i Silkeborg den 28. oktober kl. 10.00 og drikke en kop kaffe el.lign inden vi begiver os ud med plakaterne. Hvis du har mulighed for at hjælpe til kan du tage fat i Carsten Ørum Skytt på telefon 26357719 eller e-mail cskytt@me.com. Han har styr på det konkrete program når vi nærmer os.
Du kan også tage fat i Carsten, hvis du har mulighed for at hjælpe med at nedtage plakaterne igen efter valget. Vi skal sikre at plakaterne kommer væk så snart valget er overstået!

Det skal understreges, at vi har altid brug for flere der gerne vil involvere sig aktivt i lokalforeningen. Vi er ikke så mange aktive, som vi gerne vil være. Så hvis du går og tænker: “Mig er der ikke brug for” - er det simpelthen ikke rigtigt! :wink:
Tag fat i een af kandidaterne eller andre fra bestyrelsen og spørg hvad du kan gøre for at bidrage. Vi hygger os i øvrigt rigtig meget i lokalforeningen med dette arbejde!

Kontaktinformationer kan naturligvis findes på enten AlleOS - eller via vores hjemmeside http://silkeborg.alternativet.dk