1. nyhedsbrev fra Alternativet Midt- og vestsjælland

store Å

Kære Alternativister i Sorø, Ringsted, Slagelse, Roskilde, Greve-Solrød, Odsherred, Køge, Kalundborg og Lejre!

Paraplyforeningen fra nu af døbt lokalforeningen Alternativet Midt- og Vestsjælland er en realitet. Det har den sådan set været siden 01.07.21 hvor vi havde det stiftende møde, men nu har vi også fået mail og Dialog på plads så vi kan henvende os til dig i dette nyhedsbrev, og det er vi MEGET glade for :smile:

En stor tak til alle der var med i processen med at omorganiseringen blev en realitet og vi håber i bestyrelsen at kunne indfri forventningerne omkring at klare de organisatoriske SKAL opgaver, så der kan blive frisat flere kræfter lokalt til at lave aktivisme, diskutere politik eller hvad du nu brænder for. Målet om at spare alle lokalforeningerne for skyhøje bankgebyrer har vi i sagens natur allerede indfriet :+1:

Kommunalvalget er lige om hjørnet og vi stiller op med 3 kompetente kandidater - henholdsvis 2 i Roskilde (Lene Bjerrum der også er medlem af bestyrelsen og Danny Pedersen) og 1 i Køge (Peter Kjær Hansen der også er partiets transportordfører). Allerede på mandag d. 21. september kan du møde kandidaterne og høre mere om hvordan du har mulighed for at støtte deres valgkamp (se mere om eventet MØD KANDIDATERNE i kalenderen længere nede i nyhedsbrevet).

Du kan følge Peter Kjær Hansen på Facebook på https://www.facebook.com/PeterKjaerHansen/

Men også selvom der ikke lige er en kandidat i din kommune kan det være en god ide at møde op til lokale valgmøder og stille ALTERNATIVE spørgsmål til kandidaterne så det bliver tydeligt at Alternativet stadig er her og følger med. Ligeledes er aktiviteter der skaber interesse for at gå ind i det politiske arbejde i Alternativet og bidrager til debatten om vores fælles bæredygtige fremtid også altid meget velkomne. Foreningen støtter gerne sådanne initiativer økonomisk, så hvis du har en idé så send os en mail og med forventede udgifter og vi vil hurtigst muligt tage stilling til det i bestyrelsen.

Kalender - kommende arrangementer i Midt- og Vestsjælland

image Den 21.09 MØD KANDIDATERNE MIDT- OG VESTSJÆLLAND digitalt kl. 19.00-20.30

Vi skyder valgkampen i Midt- og Vestsjælland i gang med et onlineevent hvor du kan møde KV21 kandidaterne i området og snakke lokalpolitik.

Vær med hvis du vil:
• Møde de opstillede kandidater til kommunalvalget
• Tale lokalpolitik: ældre, børn, sundhed, klima, trivsel, trafik, erhverv og
meget mere
• Dele ideer og få inspiration
• Gi’ en hånd med i valgkampen: F.eks. planlægge arrangementer, hjælpe
med at pakke frø i poser til valgkampen

Se link til mødet ved at klikke på eventet.

image Den 25.11 ÅBENT BESTYRELSESMØDE MIDT- OG VESTSJÆLLAND digitalt kl. 19.30-21.30

Vi har besluttet og skrevet i vedtægterne at vores bestyrelsesmøder skal være åbne.

Alle medlemmer i de 9 kommuner vi dækker er dermed velkomne? Skulle der være ”lukkede punkter” på dagsordenen behandles de sidst i mødet.

Dagordenen fremgår på eventet mindst 1 uge før mødet afholdes. Se link til mødet ved at klikke på eventet.

Referat fra sidste bestyrelsesmøde og foreningens vedtægter

vedtægter

referat af bestyrelsesmøde d. 09.09.2021

Alle henvendelser, kommentarer, ideer er velkomne - god weekend og grønne hilsner fra bestyrelsen i Alternativet Midt- og Vestsjælland :green_heart:

Forperson: Cecilie Mejlstrup tlf. 22 32 35 39
Kasserer: Marianne Hammelboe tlf. 23 29 32 08
Medlem: Line Bjerrum tlf. 60 83 32 26
Medlem: Anne-Charlotte Harhoff tlf. 21 76 72 19