Vil du hjælpe os med at sætte plakaterne op?


Kære alle medlemmer, tiden nærmer sig, hvor der skal sættes plakater op, og i den forbindelse har vi brug for jeres hjælp.
Vi sætter plakater op lørdag den 28. oktober fra klokken 12, og jo flere vi er om det, jo hurtigere kan vi blive færdige…

Odsherred er jo et kæmpe stort område, så derfor:

kontakt Jørgen Sørensen og tilbyd din hjælp på enten jorgen.sorensen@alternativet.dk , hans facebook eller på 50 55 22 55

på forhånd tak :slight_smile:

Marianne Hammelboe, Jacob Antvortskov, Steffen Segovia Helbo & Jørgen Sørensen

Vi har 200 nye plakater og 200 genbrugsplakater fra folketingsvalget. Selvom vi sætter relativt få plakater op, giver vi et godt bidrag - både visuelt og budskabsmæssigt.

Og så er der gode muligheder for humor: “Der er også Alternativet” kommer til at se godt ud under en række andre plakater :wink:


Donationer og crowdfunding gav foldere og avisanonce

Vi har fået 2.200,- ind på vores konto til kampagne og 2.300,- fra crowdfunding! Det har givet os de ekstra penge, vi manglede, så nu får Alternativet Odsherred en hel side i den valgavis, der bliver husstandsomdelt i starten af november.

Og der blev også penge til nye foldere.


Visionen for Odsherred

I Alternativet har vi en ambitiøs, men bestemt også realistisk vision for Odsherred, som vi meget gerne vil virkeliggøre sammen med så mange af kommunens øvrige partier som muligt.

Vi har da også allerede haft et rigtigt godt samarbejde med kandidaterne fra de andre partier, der meget engageret har hjulpet os med en vurdering af Odsherred ved hjælp af Prioriteringsspillet.

Derfor ved vi, hvor vi står i dag, og hvor der er plads til forbedring og fornyelse. Det er et godt udgangspunkt at
… læs mere på Visionen for Odsherred


Valget vindes på facebook - vær med!

Alt, hvad du skal gøre, er: del noget fra odsherred.alternativet.dk hver søndag!
Eller hver gang, du får lyst :wink:

Det er nemt at dele hjemmesiden via mail, twitter og facebook - der er små ikoner nederst til højre på hver eneste side. Tryk på ikonet og del.

Når du deler et blogindlæg fra vores hjemmeside, er du med til at skabe opmærksomhed omkring Alternativet i Odsherred. Og du er med til at skabe håb for fremtiden.


Fup eller Fakta

Hvor godt kender du Alternativet Odsherreds mærkesager?
Hvor godt kender du udgifterne i Odsherred kommune?

Hvor let er du at narre?
Er du bedre til “fup eller fakta” end din nabo?
Prøv vores Fup-eller-Fakta-app ved at —> Trykke her


Vi glæder os til slutspurten i valgkampen!

:green_heart:

Håber vi ses!

1 Synes om