Nyhedsbrev, februar 2017

Kære medlem af Alternativet i Silkeborg Kommune

Ny arbejdsår er skudt i gang med valget af ny bestyrelse for Alternativet i Silkeborg Kommune, og bestyrelsen har konstitueret sig som følger:

Formand: Thomas Tolborg
Næstforkvinde: Tine Sax
Kasserer: Steffan R. Jensen
Øvrige medlemmer:
Preben Lund Foged Rasmussen
Tatjana Stenvad
Claus Løwe Klostergård
Marianne Thompson

I bestyrelsen glæder vi os til et spændende år, som i stor udstrækning kommer til at handle om kommunalvalget til november. Her gælder det for os om at få sat så mange Alternative og grønne fingeraftryk som muligt i det nye byråd. Vi har allerede et stærkt hold klar, idet Claus Løwe Klostergård, Carsten Ørum Skytt og Preben Lund Foged Rasmussen er på kandidatlisten - og der kan sagtens nå at komme flere til.

Vi vil gerne have din hjælp
Som sagt er vi i et valgår, det betyder, at der vil være brug for, at så mange som muligt giver et nap med. Så kan du flytte stole, få gode ideer, bage kage, lave politiske kampagner eller noget helt andet, så tager vi meget gerne imod. Jo flere vi er, desto stærkere står vi i opgaven med at være de bedste for Silkeborg Kommune. Så derfor: Gå ind på AlleOs og skriv dine kompetencer og interesseområder ind på din profil, så vi kan finde frem til netop din fremstrakte hånd. Udover det, så kan du også altid henvende sig til en fra bestyrelsen, hvis du ønsker at give en hånd med - stort eller småt, det hele tæller.
Tak for det

Tjek i øvrigt Facebook-begivenheden KV17 aktivistmøde, hvor du har mulighed for at byde ind, hvis du kunne tænke dig at være med til at synliggøre Alternativet i Silkeborg Kommune gennem happenings, sjove indslag osv. op til kommunalvalget.

I Alternativet i Silkeborg Kommune mener vi, at politikudvikling skal være kampagnen, og den 1. marts til “Å i Byrådet”-mødet vil vi dykke ned i Kommuneplan 2017-2028, som lige nu er i høring. Her vil vi sammen udvikle vores politik, og finde de steder, hvor vi kan sætte Alternative mærker og kommentarer - helt i ny politisk kultur-ånd.
Dagsordenen til dette møde er:
Velkommen
Intro til processen (plenum eller grupper alt efter antal fremmødte)
Drøftelser
Aftale om processen herfra med at skrive høringssvar
Hvem vil være med i en aktivistgruppe
Evt

Den kommende tid:
19. 2. - KV17 aktivistmøde, Lykkegårdsvej, 8472 Sporup
22.2. - Kaffemøde med Radikale og SF om evt. valgteknisk samarbejde
24.2 - kl. 16 - 18, Åben bestyrelsesmøde på Den Go’e Fe for medlemmer
1.3 - kl. 19 - 22, “Å i Silkeborg Byråd”, Medborgerhuset (mødet er flyttet fra d. 22.2 pga. datosammenfald)

Mange hilsner
Bestyrelsen